Et svækket AGF mandskab

0

Når AGF senere i dag tager imod AC Horsens, bliver det et svækket mandskab som løber på banen. Olof Persson er stadigvæk ude af spillet grundet forstuvning af det udvendige ledbånd i knæet. U-21 landsholdsspilleren Jens Gjesing er med ungdomslandsholdet i Frankrig og stortalentet Niels Kristensen, er ikke kommet tilbage efter den knæskade han pådrog sig i kampen imod Randers FC.

Mike Tullberg og Jeremiah White erstatter Jens Gjesing og Olof Persson i startopstillingen og det betyder at Kári Árnason i dag bliver makker med Ole Budtz i forsvaret og at Peter Sand overtager den ene plads på den centrale midtbane.

“Det er en god chance for de spillere, der presser sig på til startopstillingen. Vi mangler tre spillere, hvoraf de to helt sikkert havde startet inde, hvis de havde været med. Med Kári Árnason og Peter Sand ved jeg, hvad jeg har, så hvor de spiller mod Horsens er ikke så afgørende. Til gengæld er det godt for både White og Tullberg at kunne vise sig frem igen” udtaler Ove Pedersen til Århus Stiftstidende

Kampen imod AC Horsens, bliver AGFs sidste træningskamp, inden det for alvor går løs i næste weekend. Så hvis alle brikkerne ikke allerede er faldet på plads for cheftræner Ove Pedersen, vil spillerne tæt på startopstillingen, i dag have muligheden for vise deres berettigelse til en plads blandt de startende elleve.

Foto: agffodbold.dk

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments