Et forventet farvel? Toutouh udlejes resten af sæsonen til norsk klub

2
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Youssef Toutouh er blevet udlejet til norske Stabæk resten af sæsonen.

Det blev aldrig til mere end et par enkelte pladser i startopstillingen og indhop fra Toutouh. Nu har AGF udmeldt, at den driblestærke midtbanespiller ryger et smut til den bedste norske liga.

26-årige Youssef Toutouh har ikke været en del af AGF’s kamptrup i den nye sæson, men han var ikke skadet, han var simpelthen ikke god nok til truppen. Han blev også spottet i lufthavnen mod Oslo, og det endte altså med en enkeltbillet til Stabæk, der har købsoption på danskeren.

Toutouhs lejeaftale løber til nytår, og sportschef Peter Christiansen har gode forhåbninger for aftalen med Stabæk:

– Youssef har haft svært ved at finde vej til startopstillingen, og sågar også hvad angår spilletid fra bænken, hvorfor vi nu i fællesskab har valgt at forfølge en mulighed i Norge til ham – en mulighed, der forhåbentligt kan resultere i, at der kommer en bedre og mere fit udgave af Youssef ud på den anden side efter jul. Vi håber, at denne nye udfordring og luftforandring til Youssef kan være med til at booste ham som spiller, og det bliver forhåbentlig et rigtig godt ophold, der nu venter ham, lyder det til AGF.dk

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
MC
Bruger

Det er ikke for resten af sæsonen, blot frem til nytår.

zcml
Bruger

Er det ikke resten af den norske sæson? Self. ikke til at se, at det er det, der menes, men kunne tænkes det var hensigten.