Erik Sviatchenko til MTAC: Fantastisk at se det arbejde AGF gør for tiden

0
HERNING, DENMARK - JUNE 21: (L to R) Patrick Mortensen of AGF Arhus and Erik Sviatchenko of FC Midtjylland compete for the ball during the Danish 3F Superliga match between FC Midtjylland and AGF Arhus at MCH Arena on June 21, 2020 in Herning Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Af Rasmus Thomsen

Før gårsdagens topopgør mellem AGF og FC Midtjylland havde “De Hviie” vundet de seneste tre indbyrdes opgør mellem de to jyske klubber. Søndag aften tabte AGF dog med 2-1 til midtjyderne på Ceres Park.

Efter kampen mellem AGF og FC Midtjylland, tog Morethanaclub sig en snak med midtjydernes anfører Erik Sviatchenko. Hvad betød det for midtjyderne at vinde over AGF efter tre nederlag på stribe til “De Hviie”?

“Først vil jeg sige og det ville jeg også sige til de andre medier, at jeg har stor respekt for AGF. Altså det er et hold man slår sig på. Og man er irriteret fordi, at de har den der mekanisme, at hvis man giver dem en lillefinger, så tager de hele armen. Og det har vi oplevet så mange gange med AGF”

“Så derfor er det en ekstra stor og god følelse, når man vinder på Aarhus Stadion. Det var en tæt kamp, men jeg synes, vi var ret struktureret langt hen af vejen og det var godt”.

I mange år har AGF kæmpet i bunden af rækken. Tidligere har klubben været præget af tre nedrykninger på otte år. I den seneste sæson vandt “De Hviie” de første medaljer siden 1997.

Mens AGF har kæmpet for livet i adskillige år, har rivalerne fra Herning etableret sig som et tophold i 3F Superligaen.

Men betyder det egentlig noget for Erik Sviatchenko og resten af FC Midtjyllland, at AGF endelig er tilbage i det gode selskab i toppen af dansk fodbold?

“Ja bestemt. Nu har jeg selv boet i byen i fire år. Så for mig betyder det også, at man har en klub, der har dén by og stolthed bag sig. Det vil man gerne have. Så derfor er det fantastisk at se det arbejde, som AGF gør for tiden”.

“Altså der sker mange spændende ting og det er godt til dansk topfodbold, at vi får flere hold med oppe i toppen, så det ikke bare er de sædvanlige tre. Men nu byder AGF sig også til”.

“Sidste sæson var god, og i år har de været godt kørende, så et stort skulderklap til dem”. 

Efter de første ni runder af denne sæson i 3F Superligaen, ligger AGF nummer fire i rækken. Aarhusianerne har fire point op til FC Midtjylland på førstepladsen.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments