Erik Rasmussen følger ikke mediernes skriverier

0

I dagens udgave af Ekstra Bladet kan man læse et stort interview med cheftræner Erik Rasmussen. Her fortæller cheftræneren, at han er stoppet med at følge med i, hvad medierne skriver om ham. Det har han taget ved lære af, fra tiden i FC Midtjylland.

– Generelt passer billedet, der tegnes af mig, fint nok, men i Midtjylland havde jeg det i en periode meget belastende med, at alle havde en holdning til mig som menneske og til mine dispositioner.

– Specielt fordi, jeg egentlig ikke synes, at mange ikke var ordentligt inde i de faktuelle ting.

– Dybest set burde jeg være ligeglad, men nogle gange bliver du bare fanget i et net. Og hvad folk syntes om mig bare kom til at fylde for meget.

Nu er Erik Rasmussen cheftræner i AGF. En af de klubber der har størst bevågenhed i Danmark. En klub medierne følger meget tæt, men han ser ikke længere det som et problem, at folk har holdninger og meninger om ham.

– Nej, jeg har valgt ikke længere at bruge energi på at følge med i debatten om mig. Og jeg er ikke træt af at være i fokus, siger Rasmussen.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments