Erik Rasmussen er med i nyt podcastafsnit!

0

I dag er 16. afsnit af More Than a Club – en AGF fanpodcast udkommet, og selvom Ahmed Omar, Rasmus Thomsen og Jonas Roulund sidder med en vis sæsonstarts-blues, så synes vi, du skal lytte med og få lidt tiltrængt AGF-terapi.

I dette afsnit har vi fanget vores tidligere træner, Erik Rasmussen, over en telefonlinje, og han deler gladelig ud af anekdoter fra tiden i AGF, spillerforhold og sin egen spillerkarriere, der bød på en rockstar-tilværelse i USA!

Han kom til klubben i 2009 efter en succesfuld periode hos FC Midtjylland, men selvom tiden i AGF startede med et brag og en førsteplads efter syv runder, så sluttede det hele som bekendt med en nærmest skandaløs nedrykning…

Vi runder selvfølgelig det hele i interviewet med Erik, som i dag er ansat som efterskolelærer på Hald Ege Høj- Fri- og Efterskole.

Samtidig evaluerer vores værter sæsonstarten, som bestemt ikke har været som forventet. Men er der alligevel nogle lyspunkter? Vi prøver at finde dem frem til jer!

Så smut en tur ind på Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts, hent det seneste afsnit af More Than a Club – en AGF fanpodcast, og nyd en god tid med Erik Rasmussen, Jonas Roulund, Ahmed Omar og Rasmus Thomsen.

Husk desuden at abonnere på podcasten og send hellere end gerne nogle stjerner og kommentarer vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god lytning!

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments