Erik Rasmussen afslører startformationen

27

Under dagens træningspas, da der blev spillet på to mål, spillede Erik Rasmussen med sin foretrukne startformation.

Den ser således ud:

Rasmussen

Lindkvist – Howard – Gjesing – Sorin/Lumb

White – Povlsen – Lucena – Davit

Poulsen – Graulund

442.dk var repræsenteret ved eftermiddagens træning og efter halvanden time på græs fangede de cheftræneren.

– Vi har haft nogle rigtige gode træninger, og det startende hold gør det rigtig godt elleve mod elleve. Så nu har jeg en god fornemmelse igen,” sagde Erik Rasmussen

Michael Lumb forlod som bekendt træningen før tid, da hans knæ voldte ham problemer. Det har ikke været muligt, at få en kommentar fra forsvarsspilleren.

se træningsrapport her

Få notifikation
Notifikation ved
27 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
RasmusT
Admin
12 år siden

spændende:k

BergMania
12 år siden

Øv mand, hvor er Nando

Glæder mig til at se davit!

Always AGF
12 år siden

Jeg syntes mere det lyder skræmmende…(Michael Lumb) !!!

sscnapoli
12 år siden

Uden jeg har set Sorin ret meget, mener jeg trods alt stadig, at hvis ikke han er bedre en Ulrik L, så er det et mega fejlkøb for Lindkvist er ikke meget værd..
Håber han viser noget og kommer på holdet…

Dr_skov
12 år siden

Mht til back-pladsen kan det jo være, at Ulle har fået den, fordi Lumb er småskadet/ikke højt nok oppe i omdrejninger. Og at Sorin så er bedre til at omstille sig til at spille venstre back. Har dog ikke set nogle træninger, men er da også lidt bekymret, hvis Sorin ikke har højere niveau.
Måske har han, og så skal man bare være glad for, at UL har højnet sit niveau…..

Glæder mig ihvertfald til søndag… så er det sagt!

agf20
12 år siden

Både Staff og Anders hedder Rasmussen til efternavn så mon ikke han trækker en kanin op af hatten og sender Anders Rasmussen på banen 😀 Ej, men ellers ser det godt ud og det giver vel meget god mening at man ikke lader Nando spille fra start dels pga. manglende form, men dels vel også for at holde ham lidt tilbage endnu indtil han er helt oppe i omdrejninger, så man undgår endnu en tosset skade.

Anders Nielsen
12 år siden

Skuffende at Nando ikke er med. Og skuffende at Sorin ikke er god nok til at slå Lindkvist af pinden.

Aros
12 år siden

Det [b]kunne[/b] jo også være, at Lindkvist bare har oppet sig og er blevet rigtig god?`Har ud også selv lidt svært ved at tro, at det skulle være tilfældet….

abv
abv
12 år siden

Det kunne også være tilfældet at Sorin er den eneste i truppen der kan overtage venstrebacken tilfredsstillende. Tror nu også at Lindkvis skal finde sig til rette på højrebacken under ER, han var trods alt anfører i FCM.

Jenz
12 år siden

Lindkvist HAR da været rigtig rigtig god i nogle kampe. Jeg synes, han er god, når det kører for ham og han arbejder hårdt og løber meget. Så hvis det kører for ham nu er han et godt valg på pladsen.

Beikes
12 år siden

Jeg stiller mig sgu noget undrende over denne startformation. Enten er der sket en helt forrygende udvikling under Erik's første måneder, eller også aner manden ikke hvilket materiale vi råder over.

Davit i Superligaen? How? Har han spist kryptonit? Hvor helvede er Superligaens grummeste angriber = Nando? Er han ikke næsten selvskrevet, om så hans ben var brækket? Hvad laver Lindkvist på banen? Og hvor bliver Benny Feilhaber af?

I smell a fish! [think]

kigundersengen
12 år siden

Lindkvist bliver måske valgt frem for sorin da han har spillet under ER før, og derfor pt har en bedre forståelse for presspillet. PT er lindkvist derfor muligtvis et første valg. Men – uden at have set sorin – så regner jeg med at så snart han har forståelse for presspillet så vil han blive valgt. Så vidt jeg har læst mig frem til spillede sorin jo en hel anden slags bold i sverige. – derfor er det jo nok sværere for ham en for hans direkste konkurrent om pladsen – når konkurrenten kender den måde at spille på.. Men… Læs mere »

Anonymous
Anonymous
12 år siden

Jeg må indrømme at jeg også helst så Sorin på den højre back plads. Men som mange skriver herinde kan han have ramt topformen, og forhåbenlig score et par mål – som i starten af sæsonen. Valget på Lindkvist skal dog ses i det lys som mange skriver herinde at Lindkvist kender systemet (vel næsten som den eneste på hele banen) og kan derfor være en forlænget arm fra ER på banen. Desuden anser jeg det for forholdsvis fornuftigt i en kamp som denne at starte med Lindkvist da vi eller vil starte med et forsvar hvor 2 af spillerne… Læs mere »

badeflue
12 år siden

kan virkelig ikke forestille mig andet end at eneste grund til at lindkvist starter inde er hvis lumb er småskadet ikke i form til at spille kampen, eller syntes jeg godt nok sorin burde være selvskrevet til den højre back

Alsgaard
12 år siden

Hvorfor skal nogle spillere være selvskrevet til en plads?

Lindkvist har måske gjort det bedre end Sorin de sidste par uger, og så er det da fair at han får chancen fra start.

: Har du set Davit spille nogen træningskampe? Mod FCM var han helt forrygende, og han er faktisk blevet meget udviklet i forhold til det niveau han viste på 2. holdet sidste år.

vieri
12 år siden

Hvor er Kure i den startopstilling? Har Gjesing slået ham af ? Det var iøvrigt sørme godt vi ikke hentede gardering til angrebet i transfervinduet , nu når Nando (tilsyneladende kronisk skadet) ikke blev klar suprise suprise 🙁 . Dybt skuffende at vores højre back stadig hedder Lindquist . Det var altså 2008 sæsonens næstbedste back i sverige vi hentede i Sorin (heldigvis transferfrit). Hvis vi så også er uden Lumb , så ser det altså ikke lovende ud med 3 point på søndag , med tanke på nyt spillesystem og de mange skader. Jeg siger igen , har Gjesing… Læs mere »

vieri
12 år siden

Med hensyn til Davit Devderianis evt plads i startopstillingen , så var det jo tydeligt at mr manglende mandskabsbehandling Ove P aldrig gav ham chancen , Davit blev bare affejet offentligt i pressen af Ove P med det samme. Derfor kan det jo godt være at spillere som ham kan blomstre under en træner der tror på sine spillere og tager sig tid til at snakke med andre , end de 11 der starter hver weekend. Davit har tilsyneladende været bedste Agf'er i træningskampene . Så det er vel ok at han får chancen fra start , især når vi… Læs mere »

dethvidehjerte
12 år siden

kure har karentæne, da han blev udvist mod fcn, så derfor spiller gjesing

vieri
12 år siden

ahh my bad , det havde jeg glemt.

Steen6372
12 år siden

Jeg synes dette ligner et klart svækket hold i forhold til det vi stillede i slutningen af efteråret. Frem for alt synes jeg midtbanen mangler noget tyngde.

Ærgerligt og bekymrende at Nando stadig ikke er klar efter 3 måneders kamppause. I efteråret havde man indtryk af at det bare handlede om en mindre overbelastningsskade.

baydk
12 år siden

Kure blev ikke udvist … fik blot en advarsel der udløste karantæne[shock]

Balstrup
12 år siden

Altså hvad sker der for det der ER? [think] Jeg ved ikke om talenter de bare eksploderer i hans træningspas og pludesligt springer ud som sas liga spillere? altså povlsen er bare ikke god nok til det hold og det er davit heller ikke, færdig slut. synes overhovedet ikke det ser skræmmende ud på nogen måde? en angriber? wauuww? De tre bedste spillere i AGF hedder Jakob Poulsen, Dioh Williams og Michael Lumb og kun én af dem finder vej til græsplænen på søndag… Tror ikke vi kan skræmme andre end Ove Christensen med den opstilling, men der skal jo… Læs mere »

MBEjsing
12 år siden

Balstrup: Nu gælder det her jo om mere end at skræmme modstanderen. Der er da også mange der bliver skræmte af FCKs opstilling, men de spiller da under evne anyways. Jeg synes vi skal vente med at bedømme Erik R og de eventuelt manglende indkøb til efter kampen søndag. Jeg synes også det er meget nice at AGF har undladt at købe ind til angreb og venstre-midt for i stedet at give spilletid til yngre kræfter (Davit, evt. Høegh red.). Derudover tror jeg slet ikke AGF har råd til at købe ind. Mange klubber er i enorme pengeproblemer, da vi… Læs mere »

petersen100
12 år siden

Jeg er desværre enig med Steen6372: Midtbanen ser noget tynd ud efter min mening – K. Povlsen, White & Davit på midtbanen samtidig – alle spillere uden den store rutine. Hvis det stod til mig, så blev Jakob Poulsen og White byttet rundt, idet Poulsen er langt mere sikker i det defensive end White.

Jeg frygter lidt Randers-kampen med denne opstilling må jeg indrømme. [think]

Elpapsi
12 år siden

Kure bør være klart førstevalg i midterforsvaret sammen med Howard. Men det ser åbenbart ud til at hans knæproblemer kommer i vejen for kampen (p.t). Har set Davit et par gange for 2. holdet, og jeg må indrømme, at jeg ikke mener han er god nok til Superligaen, så skal der i hvert fald have sket en del siden efteråeret. Han har en ok teknik, og er udemærket hurtig. Men det er lang tid siden jeg har set en spiller der er så skidt til det taktiske og til at placere sig. Og så Nando.. Er han små skadet siden… Læs mere »

dirty23
12 år siden

Hvor fanden er Nando.. hvad skal vi med den bedste angriber i sas ligaen vidst ikke han skal starte inde. og ja poulsen på top nej ikke rigtigt

Messi
12 år siden

Hold da helt kæft hvor ser det ud til at være en ringe hold.

Jesus christ. Nu har jeg ikke fuldt med i optakten så det kan godt være, at der er sket meget, men hvor ser det godt nok bedrøvende og sørgeligt ringe ud.

Er meget spændt på at se hvad de der spillere kan præstere. Det ligner et første divisions hold.

Nej nej nej nej. Jeg er chokeret. Erik for helvede. Og jeg var stor fan