Er du klar til EM?

0

Om ganske få uger går det løs med en af verdens største fodboldturneringer, nemlig EM. Der er mange mennesker, som har ventet meget længe på denne slutrunde, idet den oprindeligt skulle have været afholdt i sommeren 2020. Dog blev den aflyst og rykket til i år på grund af covid-19. Nu skriver kalenderen 2021, og det betyder, at Europa lige nu er i gang med at gøre de sidste forberedelser for at være helt klar, når slutrunden begynder om ganske få uger. Danmark deltager naturligvis også, og alle Danmarks gruppespilskampe skal spilles i København, hvilket betyder, at der er lagt op til en dansk folkefest, når vi alle skal heppe på de danske fodbolddrenge. Hvis du som os glæder dig som et lille barn til, at EM skal begynde, så læs med videre herunder og bliv helt klar til sommerens EM i fodbold.

Har du styr på dine odds?

Selvom mange af kampene ved EM i forvejen bliver fyldt med masser af spænding, så kan du med fordel tilføje lidt ekstra spænding ved at oddse på nogle af kampene. Men har du overhovedet styr på dine odds? Hvis ikke, kan vi anbefale dig at begynde allerede nu med at holde øje med de hold og spillere, som du gerne vil oddse på, for på den måde kan du være helt klar, når turneringen starter. Du kan med fordel besøge betting-odds-bonus.dk, så du kan finde ud af, hvilken bettingside du skal oprette dig hos, og om du kan være heldig at få nogle bonusser.

Ved du, hvornår Danmark spiller?

Hvis du er interesseret i at følge med i Danmarks kampe, så er det en god idé, at du rent faktisk har styr på, hvornår de spiller deres kampe. Danmark indleder gruppespillet med en kamp mod Finland den 12. juni. De spiller den næste kamp mod Belgien den 17. juni, og så møder de Rusland den 21. juni i den sidste gruppespilskamp. Idet Danmark er ét af de 12 lande, hvori der skal spilles fodboldkampe ved EM, bliver alle Danmarks gruppespilskampe spillet i Parken i København. Du kan med fordel sætte et stort kryds i kalenderen på de dage, hvor Danmark spiller, så du er sikker på ikke at komme til at lave andre planer på lige de dage.

Hvem er favoritter til at vinde EM?

Hvis du vil være sikker på at være helt klar til EM, så kan du med fordel have styr på, hvem der egentlig er favoritter til at vinde slutrunden. I øjeblikket er England spået gode vinderchancer, men både Belgien og de forsvarende verdensmestre fra Frankrig er også gode kandidater. Derudover skal man heller ikke glemme Portugal, som jo er de forsvarende europamestre. Danmark er desværre langt fra favoritter til at vinde EM, men måske de kan overraske alle og gentage EM-succesen fra 1992?

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments