Er du klar til EM 2021?

0

Når kalenderen igen siger 12. juni, vil det markere startskuddet på den store europæiske fodboldfest. Det er en fejring af det europæiske fodboldmesterskabs eksistens i over 60 år og det bliver derfor også afholdt på tværs af Europa. Det bliver altså en masse forskellige udsigter når der bliver spillet kamp i de EM 2021 stadions som UEFA har udpeget til at afholde deres store fodboldfest. Det lægger op til at blive en speciel begivenhed, hvor de kvalificerede landshold samles om at hylde det europæiske fodboldmesterskab og dyste om atter at kunne kalde sig for europamestre.

Følg dine favoritter 

Med lidt over en måned til EM 2021, er der stor spænding omkring hvilke spillere der kommer med i deres respektive EM-trupper. Det kan eksempelvis være at man får lov at se Casper Højer Nielsen repræsentere Danmark, hvis hans spil i Superligaen kan imponere Kasper Hjulmand. Det kan også være en anden spiller som man har en god fidus til, når der skal kæmpes om at være Europas bedste landshold. Det kan være man har et god øje til den gamle Superliga bomber, Teemu Pukki, som får sin EM-debut efter en suveræn sæson i Norwich City. 

Giganternes kamp 

Det er dog ikke kun spillere fra den danske Superliga man skal holde øje med, det er også de største Europæiske fodboldstjerner som melder sig ind i kampen om at kunne kalde sig europamester. Det er Cristiano Ronaldo, som skal bygge videre på sit eftermæle, ved at forsvare sit europamesterskab med Portugal i 2016. Det er Gerard Piqué og Sergio Ramos’ kamp om et sidste trofæ inden Spanien så småt skal til at gennemføre et generationsskifte på landsholdet. Det bliver Frankrigs og Mbappés kamp for at vise at de har, hvad der skal til for at dominere international fodbold i det næste årti. Der er linet op til en giganternes kamp, når EM 2021 i juni sparkes i gang. 

Underdog historierne

Noget af det smukkeste ved fodbolden er romantikken som følger med i en god underdog historie, det kan være Danmarks sejr i 1992, Grækenlands i 2004, eller Islands gode slutrunde i 2016. Det kan derfor være vigtigt at have styr på de underdog historier som kan fremkomme ved EM 2021, det kan eksempelvis være at et land som Nord Makedonien eller Finland får en forrygende EM-debut. Måske kan de danske drenge tilføje endnu et EM trofæ til DBUs trofæskab eller måske er det en helt tredje underdog man skal holde øje med.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments