Ene fredagskamp flyttes permanent til søndag

4

Divisionsforeningen skriver på deres superliga.dk Facebook side flg.:

Den nye struktur, der blev indført i 16/17 sæsonen, gav en ekstra Alka Superliga kamp per runde og dermed et ekstra spilletidspunkt. Efter at have kørt med to fredagskampe, en lørdagskamp, tre søndagskampe og en mandagskamp i den seneste sæson har klubberne evalueret på tidspunkterne.
Udover analyse af bl.a. tilskuertal er der lyttet til fans og fodboldinteresserede, og det er nu endt med, at den ene fredagskamp flyttes til søndag. Der vil være fire kampe søndag, og spilletidspunkterne vil (med de undtagelser andre nødvendige hensyn forårsager) fremover ser således ud:

Fredag kl. 19.00,
Lørdag kl. 16.00,
Søndag kl. 12.00, 14.00, 16.00 & 18.00,
Mandag kl. 19.00

Der vil ligesom tidligere stadig være runder med alternative spilletidspunkter. Det er blandt andet på grund af landsholdsterminer, danske klubbers deltagelse i europæisketurneringer og så selvfølgelig sportslige hensyn i forbindelse med afvikling af slutspillet.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Lylle
6 år siden

Trods alt fremgang, men de skulle hellere flytte mandagskampen.

iolli
6 år siden
Reply to  Lylle

Enig med dig Lylle.
Ærgerligt at det ikke er Mandagskampen de har flyttet. Den stinker!

Alpo
6 år siden

De skulle planlægge så alle kampe om mandagen var lokal opgør, på den måde vil det være muligt for udebane holdets fans og kunne være med og støtte deres hold.

Men når det er sagt, så er jeg bestemt ikke fan af mandags kampene.

Peder Vendelbo Mikkelsen

Det er fint med en tidlig kamp søndag, det kunne godt være med nogle af de hold som har fans der skaber problemer hvis de får lidt for meget tid til at varme op til kampen.

Når kampen spilles kl. 12 burde de ikke kunne nå at blive standerstive og få kløe i næverne.