Endnu et talent på kontrakt

3

Tirsdag skrev AGF kontrakt med talentet Jens Jønsson, gældende for 3 år – og i dag offentliggjorde AGF så, at de også har skrevet kontrakt med Andreas Wind Jensen, holdkammerat til Jens Jønsson på U/16-ligaholdet.

– Han er taktisk klog “” og kombineret med at hans tekniske færdigheder også er på et højt niveau, er det en spiller, som vi rent fodboldmæssigt har stor tiltro til på den lange bane. Han besidder samtidig mange af de menneskelige egenskaber, vi lægger vægt på i AGF “” blandt andet ærgerrighed og ydmyghed “” og derfor har vi valgt at belønne ham med en ungdomskontrakt, udtaler sportschef Brian Steen Nielsen til agffodbold.dk

Kontrakten med Andreas Wind Jensen gælder for 3 år, og det er naturligvis en glad fodboldspiller, som kommer med følgende kommentar til klubbens hjemmeside:

– Det er dejligt at blive påskønnet for det, man laver. I første omgang er mit mål at blive fast mand på U16 Liga-holdet og forsøge at spille mig på U16-landsholdet.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
agfgas
14 år siden

Dejligt at se at BSN og Co tager ungdommen seriøs :k

ForeverAgf17
14 år siden

Sådan BSN! :k
Tidligere har ledelsen givet fingeren til ungdommen og 2 holdet, men det er blevet meget bedre med LW, BSN og OP der har fattet at ungdommen er fremtiden.
Klasse, få skrevet under med de unge spiller der har et potentiale så vi kan glæde os på deres vegne om 3-4-5 år eller når de engang for debut.

Saurus
14 år siden

Fornuftigt. Han bliver vidst kaldt "kongen" og hans lillebror "prinsen" eller noget i den stil 😀