En status på transfervinduet: Hvor står AGF frem mod sæsonstart?

1
© Nicklas Jacobsen - JacobsenPhotography

Af Mattias Sundroos

2 dage til sæsonstart, 6 nye spillere og 3 turneringer hvor ambitionerne er til stede! Vi giver dig overblikket her og præsenterer vores nyeste folk.

EM, og især det fantastiske danske landshold, har den seneste månedstid været på alles læber og starten på 3F Superligaen synes nu pludselig lige om hjørnet, da venskabskampe og diverse rygter har floreret i skyggen. Det ændrer dog ikke på det faktum, at vi allerede i morgen d. 16 juli står overfor sæsonåbneren i mellem de forsvarende sølvvindere fra F.C. Midtjylland og de “striwede” fra Fyn.

I vores egen lille andedam venter et mastodont opgør mod de forsvarende mestre og vores evige ærkerival fra Vestegnen, Brøndby IF, på søndag i Ceres Park, men hvor står vores hvide helte frem mod det opgør og den kommende sæson?

Allerede tilbage i april-måned blev det officielt, at Stig Inge Bjørnebye ville tage over for PC, der var smuttet til hovedstaden og Hans Jørgen Haysen, der aldrig fik en dag på kontoret som sportschef. Her varslede Jacob Nielsen om store ændringer i det kommende transfervindue, da vi bl.a. fangede ham efter exitten til Randers FC i pokalsemifinalen, hvor den adm. direktør og daværende agerende sportschef kunne løfte sløret for, at Bjørnebye ville få råderum over AGFs største transferbudget i mange år.

Og det synes også nødvendigt med henblik på, at lejesvendene Mathias Jørgensen, Daniel Arzani, Bubacarr Sanneh, Kevin Diks og Kamil Grabara var på vej væk fra klubben, samt Bror Blume ikke lignede en mand, der kom til at forlænge med klubben og Casper Højer Nielsen stod foran et lovet salg.

Derudover har Frederik Tingager og Niklas Backman været skadet i det meste af forårssæsonen og ligner ikke spiller, der bliver aktuelle i starten af 3F Superliga-sæsonen, som også tidligt byder på europæiske kampe i det nye format: Conference League. Derudover har de seneste sæsoners topscorer, Patrick Mortensen, været under kniven og er endnu ikke set på træningsbanen, ikke engang til lidt løb eller individuelle øvelser, så horisonten synes også lang her.

Så hvor står vi oven på den første måneds transfervindue og med sæsonstarten lige om hjørnet?

 

Nye navne i truppen af både eksotisk og velkendt karakter

Vi kan indtil videre byde seks nye spillere velkomne pr. 1 juli 2021: Frederik Brandhof, som blev sikret på kontraktudløb tilbage i januar-måned, Jesper Hansen, som er blevet købt fri fra FCM, Oliver Lund, på kontraktudløb fra OB, Anthony D’Alberto, som kommer på fri transfer fra Moreirense, Yann Aurel Bisseck, på en lejeaftale fra 1. FC Køln, og senest den polske angriber Dawid Kurminowski, der eftersigende kommer på en transfer i omegnen af 7-8 millioner kroner plus eventuelle “add-ons”.

Men hvem er de nye gutter og dækker de, de huller vi så i osten frem mod sæsonstart? Ja, i stor grad. De dækker i hvert fald de positioner, vi stod med bekymringer med frem mod sæsonstart. Som nævnt i vores store transferdebat var det især målmandsposten, vi var bekymrede for, samt forstærkninger på backerne oven på tabet af to kæmpe profiler på de pladser, samt en akut back-up for Mortensen som lige nu er ukampdygtig. Her kommer velkendte Hansen ind i stedet for Grabara, og lige nu ligner Lund og D’Alberto de fornødne forstærkninger på backerne og Kurminowski et spændende wildcard på toppen.

Men hvad ved vi, om vores 6 nye spillere? Vi har tæsket nettet tyndt for research, så I kan blive klædt på frem mod sæsonstart og et billede kan blive tegnet af, hvad vi kan forvente af de 6 nye spillere her:

 

Frederik Brandhof – 25 år gammel midtbanedynamo

Frederik er en spiller, der måske har gået lidt under raderen på alle i det danske land med fuld fokus på 3F Superligaen, da han især har gjort sig i landets næstbedste række. Dog er Frederik en spiller, som allerede tidligt viste promenente takter i den midtjyske fødeby Skive, da han allerede som 17-årig blev en fast bestanddel af førsteholdstruppen. Her blev skibonitten spottet af ingen ringere end FC Midtjylland, som 20-årig, hvor det første år gik med en lejeaftale i selvsamme Skive IK.

Dog vejede FCM Brandhof for let og i stedet rejste Frederik de få kilometer nord på til domkirkebyen, Viborg, hvor han i den grad satte gang i hans udvikling og cementerede sit navn i Nordicbetligaen. I Viborg FF gik Frederik nemlig fra ung spændende spiller til topscorer og året spiller på de to sæsoner og ligner derfor en spændende signing, hvis han kan fortsætte udviklingen.

Brandhof beskrev sig selv således, da vi lavede et større portræt af ham tilbage i januar:

“For mig så spiller jeg der, hvor træneren sætter mig, om det så er på en midtbane som 8’er eller på en kant, det er ikke så vigtigt for mig. Det vigtigste er, at jeg spiller og gør de ting, som er for holdets bedste” 

“Jeg er jo også en dynamisk midtbanespiller, en rigtig boks-til-boks spiller med et stort løbepensum, især med mange løb i dybden fra midtbaneleddet. Så jeg er en powerspiller, som over de seneste par sæsoner også har fået bygget mål og assist på mit spil”

“Jamen, de kan forvente en spiller som arbejder stenhamrende hårdt, som er villig til at løbe de ekstra meter for holdkammeraterne. Det er en spiller, som er en holdspiller, som vil gøre det bedste i holdets tjeneste til en hver tid” 

Dermed ligner Brandhof på mange måder en direkte erstatning for Davids trovæbner, Bror Blume. Dog har Brandhof den seneste halvsæson under tidligere AGF-assistenttræner Lars Friis i Viborg FF ageret højre wingback i et femmandsforsvar, så det bliver spændende at se, om han stadig er tiltænkt rollen på midten, hvilket vi klart hælder til.

Et andet men er, at Brandhof desværre også er kommet til smilets by med en småskade, som midlertidigt holder ham ude, hvilket er årsagen til, at vi endnu ikke har fået set den nye mand på græsgangene på Fredensvang.

 

Jesper Hansen – 36 årig erfaren 3F Superliga-målmand

Jesper behøver nok ikke verdens længste præsentation, da alle vi som har 3F Superliga de seneste mange år, har bevidnet Jesper til at være i den absolutte top, når det kommer til at være den vigtige sidste skanse. Jesper tæller hele 309 3F Superligakampe og hertilhørende over 100 clean sheets samt 3 mesterskaber og 3 pokaltitler. Derudover så fik Jesper titlen “Det gyldne bur” i 2019 og blev i FCN først kåret til årets målmand i 2012 med hele 17 ud af 22 mulige stemmer fra sine målmandskollegaer, samt årets spiller i 2013 internt i klubben. Det er derfor heller ikke overraskende, at de første ord Stig Inge satte på handlen var:

”Det er en top top keeper vi får til AGF i Jesper Hansen og vi er rigtig glade for, at det er lykkes” – Stig Inge Bjørnebye til agf.dk

 

Både Stig Inge og Jesper selv har også givet udtryk for de ansvarsområder den erfarne keeper skal gå ind tage fra dag 1 af på Fredensvang, som er at bibringe en ro og erfaring til truppen, men især også højne professionalismen og træningskulturen i AGF. Som Jesper formulerede det til os, da vi fangede ham efter træningskampen mod Hobro IK:

“Jeg håber, at det (at komme til klubben, red.) kan give noget, så folk er lidt hurtigere i tanke og handling, og være efter dem hele tiden, og måske rykke ved træningskulturen og få flyttet niveauet hele tiden. Det ved jeg også, at Stig og Jakob gerne vil have rykket klubben på, at der kan komme noget mere professionalisme”

 

Derudover kommer Jesper til klubben med en fortsat sult og et håb/en ambition om at kunne rykke AGF tættere på en top-2 i 3F Superligaen, da han mener potentialet er der:

“Baglandet er der styr på, fanbasen er større end i Midtjylland, og der har jeg hørt, at der er en forskel, og det glæder jeg mig til at opleve, og så håber jeg, at nogle sejre og gode resultater kan skabe den eufori. Selvfølgelig uden, at det bliver for meget… for det er, hvad jeg har hørt, at der virkelig er en stor opbakning og en fantastisk fankultur og fanbase, som man ser i større klubber, og den glæder jeg mig til at opleve, og blive overrasket”

 

Oliver Lund – 30-årige altmuligmand og rutineret 3F Superligaback 

Ligesom Hansen, så kender vi nok alle Oliver Lund. Oliver har 182 3F Superligakampe på cv’et fra henholdsvis FC Vestsjælland, Lyngby BK og OB. Hans skifte til Lyngby tilbage i 2017 var bl.a. under selvsamme David Nielsen, som nu igen kalder Lund til undsætning endnu en gang på en kort aftale og en fri transfer.

Stig Inge sattte følgende ord på Oliver Lund, som primært kun bekræfter vores formodninger om, at Lund skal gå ind som en stærk gardering af bagkæden og som en pålidlig karakter, der ikke skal opfinde den dybe tallerken, men kan blive altafgørende i et hårdt program og i en helt ny bagkæde:

“Oliver Lund er en meget erfaren Superliga-spiller, der for længst har vist sit værd for OB og i 3F Superligaen. Selv om han er forsvarsspiller, så er han en meget alsidig spiller, der kan udfylde flere roller på et fodboldhold. Han kommer til at bringe os en masse rutine og erfaring som vi kan få stor glæde af. Så vi er meget glade for, at det er lykkes at lave en aftale med Oliver” siger sportschef i AGF Stig Inge Bjørnebye til agf.dk

Derudover er Oliver Lund en spiller, som man i OB har udtryk stor begejstring for ikke blot for hans ageren på grønsværen, men lige så meget for hans personlighed:

“Vi har været rigtig glade for Oliver og er rigtig glade for Oliver. Han er en super spiller, som er meget vellidt i klubben” – daværende manager Michael Hemmingsen

 

Oliver Lund er måske også en type, der kan blive misforstået pga. hans spillestil, da han faktisk kommer med et spændende syn på tilværelsen som fodboldspiller, hvor han i modsætning til mange andre foretrækker skabe en balance i mellem fodbolden og hans privatliv, der til tider kan tage ham ud af den boble, man som fodboldspiller ellers godt kan befinde sig i non-stop. Derfor har Oliver taget en HD-uddannelse på Syddansk Universitet ved siden af tilværelsen som professionel, da han tidligt fandt ud af, at han havde svært ved at leve det traditionelle “fodboldspillerliv”, så et bekendtskab vi glæder os meget til at blive klogere på!

Som han udtalte til spillerforeningen i 2017:

“Der er nogle, der føler, at uddannelse tager noget fokus fra fodbolden, mens der er andre, der føler, at det er godt at have noget andet at fokusere på. Jeg tilhører den anden gruppe. Jeg kan godt tænke mig selv ihjel. Specielt, hvis jeg har spillet en dårlig kamp eller tabt en kamp, kan jeg sagtens sidde at grue rigtig meget derhjemme. Der har det været helt fantastisk for mig at kunne stikke snuden i en bog have fokus på andre ting end fodbold. Selvom fodbold er hovederhvervet, så har det været en rigtig positiv oplevelse for mig med HD-studiet”

 

Yann Aurel Bisseck – Det 20-årige kæmpe midterforsvarstalent

Bisseck kommer til AGF på en 1-årig lejekontrakt oven på to sæsoner med under 500 minutters fodbold, hvilket svarer til under 6 kampe i benene, i klubberne Holstein Kiel, Roda JC og Guimaraes. Dette er til trods for, at Bisseck allerede som 16-årig fik debut for 1. FC Køln i Bundesligaen og derfor stadig står som tredje yngste debutant i ligaens historie.

Bissecks historie kan på mange måder sammenlignes med en nylig super case, vi har haft her i Aarhus, nemlig Kevin Diks. Ligesom Kevin har Yann haft problemer med skader (bl.a. problemer med en forstrækning af knæhasen), skiftende træner og andet kaos i de klubber, han har været udlejet til, samt haft svært ved at leve op til det tidlige kæmpe potentiale, han har udvist.

Derfor bliver det fysiske en førsteprioritet at få på plads for Bisseck, hvorefter han håber at tage de rigtige skridt i retningen mod sin ambition om Bundesligafodbold og det tyske landshold:

“Jeg er her, fordi det er den bedste mulighed for mig til at tage det næste skridt. Jeg har været uheldig med mange skader og meget kaos, men her er der meget kontinuitet. AGF har haft den samme træner i tre år, og det er jeg ikke vant til. Så jeg synes, det er en stabil klub og for en ung fyr som mig, er det et godt sted at udvikle sig” – siger Yann Aurel Bisseck til stiften

 

Stig Inge Bjørnebye bekræftede da også over for Stiften, at en købsoption er en del af kontrakten, men beløbbet er endnu ikke offentliggjort. Dog menes det, at ved seneste lejeaftale til portugisiske Guimaraes lød den på ca. 900.000 euro, svarende til lige under 7 millioner DKK.

Ligeledes kunne Stig Inge fortælle til agf.dk, at det vi lige netop skal forvente fra Bisseck bliver fysisk og fart, hvilket taler meget godt ind i, at Tingager stadigvæk er ude, så han ligner en direkte erstatning der, samt at farten kunne tale indtil en fortsat spillestil med høj bagkæde, som vi så i store dele af sidste sæson.

“Yann har en speciel fysisk pakke med størrelse, kraft og hurtighed, og han kommer til at bidrage til truppen med en ny frisk energi. Og vi ser frem til bidrage til hans fortsatte udvikling og naturligvis til det som Yann kan bidrage med til vores trup” – Stig Inge Bjørnebye til agf.dk

 

Ønsker I en større indsigt i Bissecks karriere indtil nu og hvorfor forløsningen endnu ikke har været der, så kan vi især anbefale det portræt, man lavede af Bisseck på bullibold.dk! Vi glæder os i hvert fald til at følge det store potentiale og hans forhåbentlige fremskridt i klubben ligesom sportschef fra 1. FC Køln Jörg Jakobs:

“Behind Yann Aurel lies a difficult season with little match practice. For him, however, the parts of the game are crucial. That’s why we are happy to have found a good club where he can develop at a good level in the next season” 

 

 

Anthony D’Alberto – 26-årig højreback 

Anthony kan på mange måder godt ligne en 1-til-1 erstatning for Kevin Diks på højrebacken. I hvert fald når man læser Stig Inges utalelser om ham:

“Anthony er en dynamisk, offensivt-minded back, der primært spiller i højre side, men også kan bruges på den modsatte back og på begge kanter. Han finder gode løsninger med bolden og har en god indlægsfod. Både defensivt og offensivt spiller han med stor intensitet, og passer på den måde godt ind i vores spillestil. Han kommer med masser af erfaring fra den portugisiske Primeria Liga, og han har en stærk personlighed, der gør, at han hurtigt vil falde til i AGF og Aarhus, selvom det er en helt ny liga og et nyt land for ham”

 

Anthony startede karrieren i belgiske Anderlecht, hvor han desværre aldrig helt slog igennem og i stedet søgte lykken i det portugisiske. Her skiftede han først til Braga, hvor han primært gjorde sig på andetholdet med 70 kampe i den næstbedste række, men efter et fejlslagen lejeophold i belgiske RSC Charleroi i 17/18-sæsonen, skiftede han på en fri transfer til portugisiske Moreirense FC, hvor han for hver sæson blot har taget større skridt mod fast spilletid.

Det blev til 64 kampe i Moreirense FC, når man tæller både den bedste portugisiske liga og pokalturneringen, og især sidste sæson var Anthony fast mand, da konkurrenten på backen Matheus Silva fik en muskelskade og efter træner Vasco Seabra tog over.

Derfor ligner Anthony på mange måder en mand, der kommer til smilets by fyldt med selvtillid. Det portugisiske medie guimareaesdigital.com forholdte sig da også undrende over, at Moreirense FC endte med at lade Anthony gå på en fri transfer denne sommer, dog har vi ikke kunne spore os frem til, hvad den konkrete årsag har været til dette. Vi håber på, at det simpelthen var interessen fra AGF, der gjorde Anthony kræsen nok til at se det som det rigtige næste skridt i karrieren:

“Jeg er ikke i tvivl om, at AGF er det rigtige skridt for mig. Jeg har haft gode samtaler med cheftræneren og fået et godt indtryk af klubben og dens ambitioner, og jeg glæder mig til at spille for klubbens fans og bidrage til, at AGF kan spille med i toppen af ligaen” siger Anthony D’Alberto til agf.dk

 

Dawid Kurminowski – 21-årig målnæse 

Seneste offentliggørelse er på mange måder også den største af dem alle. Ikke blot fordi, at Patrick Mortensens operation i knæet nok kommer til at holde ham ude store dele af efterårssæsonen, eller kun fordi at Kurminowski seneste sæson blev topscorer i den slovakiske liga, men også fordi at transfer eftersigende nemt kan runde et to-cifret millionbeløb og er på en fem-årig periode, så virkelig en satsning fra Bjørnebye og co.

Transfer er eftersigende omkring 1 million euro her og nu, men med flere bonusmuligheder fremadrettet, hvilket MSK Zilina selv udtalte til deres hjemmeside:

“Transferbeløbet er ret interessant i den nuværende markeds situation, men begge partner har indgået enighed om ikke at afsløre beløbbet. Dog med henblik på fremtiden, så har vi visse procenter i forhold til en fremtidig transfer fastlagt i kontrakten” 

Ligeledes kunne MSK Zilina også afsløre, at transfer ikke blot er sket over natten, men har været igang længe:

“Forhandlingerne har stået på længe og vi blev ret hurtigt enige om, at Dawid ikke ville spille den første kvalifikationsrunde for MSK Zilina, da han dermed ikke ville kunne deltage i turneringen for hans nye klub” 

Sjov krølle på den hale er, at MSK Zilina skulle møde georgiske Dila Gori, som man må siges at kunne huske her i Aarhus.

 

Dawid der har 2 U21-landskampe for Polen og over 20 ungdomslandskampe sammenlagt har i denne sæson for MSK Zilina scoret 26 mål og 7 assists i hans 41 kampe, hvilket for alvor indikerer en sand målsluger. I slovakiet har han fået kælenavnet “The king of shooters” og fodboldagent Kamil Szendera begrundede hans klients skifte til AGF således:

“Vi er overbeviste om, at AGF is den ideelle klub for Dawid. Træneren på holdet, David Nielsen, er en karismatisk figur og både ham og resten af klubben har arbejdet hårdt på at få Dawid til at skrive under med AGF. Træneren forklarede hvordan han så Dawids role i det foretrukne spilsystem på holdet og AGF er et hold, der spiller med i toppen af en stærk liga, hvilket var meget vigtigt for Dawid. Beslutningen Dawid tog sammen med os var på ingen måde guided af medierne, men er udelukkende af sportslig ambition. Det handler ikke om at uploade flotte billeder til Instagram, men vælge en klub hvorfra han kan tage de næste skridt og hvor der er de ideelle forhold til en videre udvikling” 

 

Sidst men ikke mindst, så udtalte Dawid selv til Stiften, at klubbens størrelse og fanbase også var en afgørende faktor:

“Jeg har haft gode snakke med cheftræneren og også forhørt mig hos Kamil Grabara, og AGF er en spændende udfordring for mig. Jeg synes, den danske liga er god – bedre end den slovakiske, og jeg har hørt, at byen elsker fodbold, og at vi har gode fans. Jeg ser frem til at spille for dem og vinde kampe med AGF” siger Dawid Kurminowski.

Ifølge Stig Inge er Dawid en:

“Dawid er en klassisk 9’er, der besidder gode afslutningsfærdigheder med begge ben og hovedet. Han er hurtig, placerer sig godt i feltet og er sulten efter at score mål. Han arbejder altid hårdt i holdets tjeneste og er god til at sætte det første pres ind. Han har den mentalitet, vi gerne vil have på vores hold, og vi glæder os til at se ham tage nye skridt i sin karriere hos os” 

Så en spændende mand vi får ind her til sidst.

 

Så hvor står vi og kan vi forvente mere? 

Først og fremmest, kan vi her på redaktionen mærke, at de mest presserende ting er blevet taget hånd om, hvilket giver en smule tryghed: Man fandt en ny førsteholdsmålmand, har skabt bredte i bagkæden og muligvis fundet en reel kompetant til Mortensen på toppen. Selvom, som indikeret i denne artikel, at mange af de nye spillere er lidt nogle uskrevne blade og svære at opspore meget information på, så lyder det i hvert fald spændende.

Vi sidder tilbage med følgende tanker om den nuværende trup:

 

Målmandsposten:

Med indkøbet af Jesper Hansen er der allerede nu ro på målmandsposten og med Gadegaard som reserve og nok et kommende farvel til Eskelinen, så er vi helt rolige her.

Forsvaret:

En stor bredde, men også kompetente folk, da man nu kan satse på Hausner, der virkelig tager store skridt i disse år, man har en sikker mand i Munksgaad, hvis D’Alberto ikke skulle leve op til forventningerne eller skal bruge tid til at tilpasse sig, og vi har Lund som bundsolid reserve på begge sider, men især til Gersbach, hvis skaderne fortsætter. Bisseck ser spændende ud, men Juelsgård står også stadig klar i kulissen, samt Backman og Tingager på vej tilbage. Derudover har vi Lassen, som viste sig for god til bunden af førstedivision i Skive IK, som dermed måske kan tage de næste spændende skridt, samt en “TK” med et stort potentiale.

Midtbanen:

Længere fremme på banen er AGF stadig godt dækket ind – både centralt og på kanterne. Nicolai Poulsen, Zach Duncan, Patrick Olsen, Albert Grønbæk, Benjamin Hvidt og Frederik Brandhof skal umiddelbart kæmpe om de tre pladser centralt, hvorimod på kanterne har vi fortsat Links og Jon som de to forventede startere, men en Tengstedt har presset på henover sommeren. Derudover har vi stadig Jevtovic og Grønbæk kan også spille herude, så forholdsvis godt besatte er vi. Vi kunne dog måske godt se en enkelt spillere mere komme ind netop her, hvilket vi runder til allersidst.

Angreb:

Her var en af vores største bekymringer, hvordan man aflaster og endda i første omgang erstatter en af 3F Superligaens bedste angribere. Ammitzbøll har gjort det godt, men er bare langt, for langt, fra Mortensens niveau og en helt anden type nu, hvor han skal erstattes og ikke aflastes. Tengstedt er også en mulighed herinde, men vi kan mærke, at vi virkelig har store forhåbninger til købet af Kurminowski, så det var en vigtig transfer at få i hus!

Hvilke rygter findes stadig?

Riza Durmisi – Lazio:

Durmisi har floreret og kunne da også være spændende, da han ligesom Højer er en nærmest playmaker på venstrebacken, der kan skabe ting på egen hånd og gerne vil ind og deltage i spillet. Hans karriere er gået i stå, hvilket gør transferen mulig og med 23 A-landskampe er der ingen tvivl om, at potentialet er der til at kunne være en af 3F Superligaens bedste.

Dog er dette rygte dyset lidt ned igen og virker efterhånden lidt usandsynligt, da vi også har en del backs i truppen, så medmindre Riza selv melder noget spændende ud eller vi ser et salg/udlejning fra AGF, så tror vi simpelthen ikke på, at det kommer til at ske.

 

Marc Dal Hende – Sønderjyske:

Marc var en spiller, der blev nævnt meget allerede tilbage i vinters, da rygterne begyndte at svige med Højer. Især efter kaosset i SønderjyskE har man snakket om denne mulighed, og Marc er da også en spiller med et kanon topniveau lige her og nu. Han er dog en helt anden type og ligner lige nu en anførerkandidat i Sønderjylland, så den er der vist ikke så meget hold i længere.

 

Mikael Anderson – FC Midtjylland:

En der især har været rygtet til AGF og som Daniel Ortved kunne afsløre i vores podcast, har haft reelle snakke med AGF om et skifte tidligere, er Anderson fra FCM. Ham ser vi stadig som en god mulighed og med utrolig langt til spilletid på Heden især efter Isaksen overhalede ham indenom, så kunne det også være realistisk. Måske på en lejeaftale med lidt købsklausul?

Det er dog længe siden efterhånden, at disse rygter har fyldt forsiderne på de glamorøse medier, men den her kan vi godt stadig bluse lidt ild til og håbe på her fra redaktionens side.

Vil I læse mere om, hvilke spillere vi kunne se i AGF, så læs vores transferdebat: her.

Ellers håber vi, at vi har kunne klæde jer lidt mere på frem mod sæsonstart med denne artikel. Kom gerne med feedback og deltag i debatten både her på siden og på vores sociale medier!

/KSDH

 

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Simon G
2 måneder siden

Andersson-skiftet er dødt i det her vindue, Bo har udtrykt begejstring for ham, og han vil spille sin chance for fcm