Emil Scheel: Jeg skal slappe mere af

2

Emil Scheel er henrykt over, at han og AGF i sidste uge forlængede kontrakten med yderligere et år, så den løber frem til sommeren 2012.

“Jamen det er jo fantastisk. Det er mere, end jeg turde håbe på, da jeg tog herover. Så det giver blod på tanden. Det gør det,” siger Emil Scheel til Kanalsport.dk.

I foråret fik 21-årige Scheel fire førsteholdskampe i den hvide trøje. Her blev brugt han brugt i den midterste kæde, og det er på den del af banen, han føler sig føler sig bedst tilpas.

“De kampe, jeg har spillet på førsteholdet, har været som kantspiller og lidt som central midtbane. I de sidste par træninger synes jeg, det er gået rigtig godt, og det har været på kantsspiller. Jeg har fået lavet nogle mål derude fra, og det er også en position, jeg også har spillet i ungdomsårene. Men det er de fire pladser på midtbanen, jeg foretrækker. Det er der, jeg har min plads,” forklarer han.

Scheel har sat sig det delmål, at han vil spille Superliga for AGF. Og den tidligere Lyngby-spiller er bevidst om, hvad han skal fokusere på for at overbevise cheftræneren om spilletid i den kommende sæson.

“Jeg skal selvfølgelig holde fokus på de ting, jeg er god til: udmærket pasningsspillet og nogle gode lange afleveringer. Og så vil jeg også våge at påstå, at jeg er rimelig farlig i forhold til at være central midt. Jeg spillede også offensiv midt i Lyngby,” siger Scheel og fortsætter:

“Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre på bolden, og så er jeg stadig lidt nervøs. Så kan jeg slappe lidt mere af inde i mig selv, så falder fejlene også”.

Emil Scheel flyttede i første omgang til Aarhus for at studere, og efter at have trænet med AGF i nogle måneder blev han i vinter indlemmet i A-truppen.

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Bergh
11 år siden

Sjov historie med den dreng, han kan jo godt gå hen og blive lidt af et scop. Det ser daq rimlig intressant ud, so far.

Steen6372
11 år siden

Sandsynligheden for at han får ca. 0 kampe i indeværende sæson og forlader klubben om et år er vel ret stor. Men hvis bare en af de unge spillere kunne få et gennembrud til 1. holdet i løbet af året, så ville det være glimrende. Talentet virker dog mere oplagt hos en spiller som Casper Sloth.