Emil Ousager til Morethanaclub.dk: Håland er en stor forstærkning

5

AGF har i sommerens transfervindue erhvervet sig to spillere og begge spillere er sjovt nok hentet ind fra samme klub. En af spillerne hedder Emil Ousager og han blev hentet ind som reserve keeper, da han OB ikke længere kunne bruge ham.

Emil Ousager har kun trænet med klubben i seks dage, men han er allerede vildt begejstret for sin nye klub og betegner sin opstart som værende fantastisk.

”Min start i AGF har været helt fantastisk. Det er en klub, hvor hårdt arbejde og godt sammenhold er i højsædet og det passer mig rigtig godt. Det virker som om holdet er meget harmonisk og at alle kender deres rolle”, udtaler Emil Ousager til Morethanaclub.dk

Atle Roar Håland hedder den anden spiller fra OB, som AGF har hentet ind og ham kender Ousager derfor bedre, end de andre spillere og målmanden er glad for, at der en spiller han kender godt på holdet og han er ikke i tvivl om, at Håland bliver en forstærkning.

”Jeg er sikker på Atle bliver en stor forstærkning for holdet. Han er rutineret og stærk i defensiven, så det er en rigtig god signing. Jeg er selvfølgelig glad for at ha en på holdet, som jeg kender lidt bedre end gennemsnittet”, slutter den tidligere OB’er til Morethanaclub.dk

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Peder Vendelbo Mikkelsen

[b]Henze05[/b], jeg synes det er fedt at I er blevet mere udfarende og ikke kun citerer andre kilder til historier om AGF, mange tak.

NummerTolv
10 år siden

Enig Peder!

Stig AKA Frank HeskjaerIII

her må jeg være endog MEGET enig… Det er ligepræcis nyheder som denne der gør, at vi har en grund til at komme herinde. Ellers kunne vi jo læse nyhederne et andet sted.!

Agadez
10 år siden

Også stor ros herfra. Fremragende arbejde, intet mindre.