Ekstra tilskuere giver ekstra millioner

2

På trods af et tilskuerantal langt over det ventede i efteråret, var man i Århus Elite A/S alligevel forsigtige med det budgetterede antal tilskuere i efterårets 7 hjemmekampe. Her venter man omkring 33.000 tilskuere, men eftersom der gik over 14.000 mennesker gennem tælleapparaterne har man næsten nået halvdelen af de 33.000 i første kamp.

Dette vækker naturligvis stor glæde hos direktør, Lars Windfeld, der er yderst imponeret over den store opbakning til Byens Hold.

Det overgår min vildeste forventning, at der mødte så mange frem til forårspremieren. Mit håb var mellem 9.000 og 10.000, så det er jo fantastisk, at der kommer over 14.000. At AGF samtidig vinder 4-1 gjorde søndag til en ualmindeligt god dag på NRGi Park“, siger Lars Windfeld til tipsbladet.dk.

Det tårnhøje tilskuertal bringer naturligvis en økonomisk gevinst med sig. Lars Windfeld vil dog ikke kommentere på hvor meget ekstra man regner med at tjene, men beregninger foretaget af tipsbladet viser, at alene kampen i går har givet 6-700.000 kroner mere end det budgetterede.

Derfor kan et stigende tilskuertal i foråret indbringe flere millioner ekstra til Århus Elite A/S’s pengetank.

Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Jenz
16 år siden

– Forårets, vel sagtens.

Graulund_871
16 år siden

Mød op for satan! Det skylder vi drengene!![jump]