Ekspertvurdering fra Betxpert.com

0

AGF – Brøndby IF
 

Tip: 1-tal
 

Chance: 28-30-42
Af Rasmus B. Olesen

Et problem med de sidste par runder er, at der er en hel del af disse ret ubetydelige kampe. Brøndby er blevet mester, og AGF venter på sommerferie, så ikke den store motivation i denne kamp. Det kan selvfølgelig siges, at AGF (som alle) gerne vil slå Brøndby, og slutte sæsonen på hjemmebane af med en sejr og flot spil.

Men faktum er, at AGF ikke har spillet særligt godt dette forår. Årsagerne er uransagelige. Man har gode spillere, et godt bagland – men leverer langt fra varen. Man er meget ustabile, især på udebanen.

I foråret har man været lidt plaget af skader. Alt for ofte har betydende spillere på midtbanen måtte undværes, og oven i kommer et pænt antal karantæner.
Til denne kamp er Leon Andreasen og Shane Sheriff klar igen efter endt karantæne, mens man fortsat må undvære Tobias Grahn og Martin Ulander, som begge er skadet.

Angrebet gjorde det udmærket mod Silkeborg, hvor man hev 1-1 hjem i en svær kamp, hvor Christer George scorede et af sine sjældne mål. Man kan for AGFs vedkommende håbe på, at dette kan sætte lidt gang i ham.

Brøndby slog Herfølge 7-0 og satte en fed streg under, at man fortjent hev mesterskabet hjem. Man er det bedste hold i riget og det fejrede man i tivoli i København. Kunne næppe forestille mig det er gået stille for sig. Som bekendt går alkohol lige i systemet og kan slå en veltrænet krop lidt ud af balance. Selvom det er ved at være et par dage siden, så kan man formentligt godt spore lidt træthed hos spillerne. Umiddelbart mangler man ikke nogen, alle mand er klar og Laudrup stiller med sine foretrukne.

Oddset på Brøndby virker ved første øjekast fristende, men taget i betragtning af, at man har mesterskabet i hus og er noget brugte efter guldfesten, så hælder jeg til et lille sats på AGF. 3,85 på hjemmesejren er for høj. Man har ikke andet at spille for end æren, men den spiller man gerne om, når man har spillet så miserabel en sæson som det er tilfældet i Århus. Leon Andreasen er tilbage, og han er en vigtig mand for holdet. Han smutter nok til sommer, og giver sig fuldt ud for at få en ordentlig afslutning på sæsonen. En sejr over mestrene kan måske for supporterne til at glemme hvor skidt det faktisk har været. Jeg prøver en minimal indsats på 1-tallet, grundet den gode værdi.

Kilde: Betxpert.com
Besøg Betxpert.com

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments