Ekspertvurdering fra Betxpert.com

0


Ukraine – Danmark
 

Tip: 1
 

Chance: 45-35-20
Af Brian Nielsen

Nyt dansk forsvar
Endnu en gang er der foretaget rokeringer i det danske forsvar. Martin Laursen er ude til denne kamp. Istedet træder Per Krøldrup ind, efter karantæne mod Kasakhstan. Herudover til forsvaret bestå af Thomas Helveg, der ikke har spillet meget på klubholdet i Norwich igennem længere tid, Niclas Jensen, der heller ikke får meget spilletid på klubholdet, samt Brian Priske. Forsvaret holdt nullet mod Kasakhstan, der dog fik flere chancer end de burde. Heldigvis tyder en del på at Ukraine ikke får Sjevtjenko med, men de har da flere glimrende angribere, der også kender vejen til målet. Ukraine har hidtil scoret 11 mål, hvor af de 4 har været signeret “Sjeva”. Ukraine stiller sandsynligvis op med Voronin fra Leverkusen og Vorobei fra Shaktor Donetsk. Begge herrer skal nok give forsvaret noget at se til. Ukraine må desuden undvære forsvarspilleren Federov og midtbanespilleren Shelayev. På Danmarks midtbane er der gensyn med Thomas Gravesen, der nok får følge af Christian Poulsen. Herudover får vi nok Jesper Grønkjær og Rommedahl på fløjene, Jon Dahl i front med Martin Jørgensen bag sig. Gravesen har gjort det flot i Madrid men skylder efterhånden en rigtig god landskamp. Lad os håbe den kommer her.

Ukraine er godt kørende
Ukraine har gjort det imponerende godt hidtil. Normalt plejer Ukraine at være markant bedre hjemme end ude, og når man så ser deres hidtidige resultater på udebane med point i Danmark og sejre over hhv. Albanien, Kasakhstan og imponerende 3-0 i Tyrkiet, bliver det bestemt ingen nem kamp for Danmark. Man kommer dog ikke uden om at Ukraine er svækket af de nævnte afbud.

Ukraine spiller demoraliserende
Ukraine skaber sjældent kampene, men reagerer mere ud fra modstanderens spil. Danmark kan ikke bruge uafgjort til alverden og er nødt til at komme lidt frem på banen i hvad der vel hedder en kontrolleret offensiv. Opgaven er så at holde Ukraine fra hurtige kontraløb, samt at undgå dødbolde situationer omkring målet. Kampen vil nok forløbe med at Danmark har bolden meget, og at Ukraine som udgangspunkt pakker sig, og så ser hvad der kommer. Det vil kræve stor opfindsomhed fra den danske midtbane og angreb at komme igennem til chancer, og jeg synes det kniber lidt med opfindsomheden hos danskerne i øjeblikket. Holdet er dog så diciplineret, og med godt spillende Graver tilbage på midtbanen, tror jeg også Ukraine vil blive holdt fra alt for mange chancer. Umiddelbart betragtet er Ukraine favorit, men med Sjevtjenkos afbud vil Ukraine næppe satse lige så hårdt offensivt, og dermed burde Danmark kunne holde Ukraine fra målet. Ukraine er dog også så defensivt stærke, at ej heller Danmark vil komme til mange chancer, så jeg tror ikke på mange mål i denne kamp. Begge hold kan hente en lille sejr, men 0-0 eller 1-1 virker mest oplagt.

Kilde: Betxpert.com
Besøg BETXPERT.COM

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments