Ekspert: Håland tilfører ny dimension til AGF's spil

7

Ifølge Onsides ekspert Peter Kjær har AGF gjort en god handel ved at hente midterforsvaren Atle Roar Håland hos OB’s DM-sølvvindere.

“I OB har han måske ikke været den, der fysisk har skraldet modstanderne, men han har været ret forudseende i sit forsvarsspil og har været dygtig til at læse spillet. Han kan godt finde ud af at sætte angrebene i gang. Han er rolig på bolden og vil gerne være med til at føre den frem nede fra de bagerste linjer,” siger Peter Kjær til Onside.dk.

Særligt i det opbyggende spil forventer Peter Kjær, at Håland bliver en gevinst for århusianerne.

“Det er et element, AGF får. Med Mark Howard og Dan Thomassen, og hvem der ellers har spillet der, har man haft gode forsvarsspillere, men deres styrke har ikke været i at føre bolden fremad banen. Dér kommer Håland med noget ro omkring bolden, og han tør at være med i opspillet,” forklarer Peter Kjær og fortsætter:

“Defensivt vil de ikke blive svækket, og, og jeg tror, at de vil blive styrket i deres måde at sætte angrebene i gang på”.

Kjær tilføjer, at Håland trods sine snart 34 år ser fit ud, og han sagtens kan spille nogle år endnu.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Daddy41
11 år siden

ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE – ATLE .

Så kan i lære det sgu

Altid Hvid
11 år siden

Velkommen til Atle ! Ikke et ondt ord om Atle. Men om vores indkøbs politik ! Det er efterhånde sådan at hvis du er over 30 år ikke kan finde en ny klub eller den kulb du spiller i ikke vil forlænge så kan du ALTID få kontrakt i AGF, og hvis du er skadet så er du helt sikker på en lang tids kontrakt. Fortæl mig lige en gang hvor er visionerne ??? Håber at der kommer nogle mere visionære indkøb de næste 3 – 4 uger. Men endnu engang HELD & LYKKE Atle, håber at du holder nivauet… Læs mere »

Vintherbottom
11 år siden

Det ser ud som en meget fornuftig signing! Atle kan spille bolden frem, hvilket Dan T. forfærdeligt mange gange beviste, at han ikke kunne…Desuden har vi jo unge folk klar til at tage over, så med Atle Roar Håland har vi en god blanding af erfarne og unge i forsvaret. Det lover godt!

af2420
11 år siden

Håber han bliver en ny Torben Piechnik.. han har fået tildelt trøje nummer 4 det da en start 😀

K-man
11 år siden

Hvor er afstemning om, hvor langt tid der går, før manden bliver skadet og fodboldinvalid?

HD
HD
11 år siden


Helt enig!!!
Jeg mener heller ikke at det er den rette indkøbspolitik ligger i at hente spillere som har få år tilbage af karrieren og som vi ikke kan tjene på ved et videresalg. Men vi har altså også en stor skare af unge talenter som venter i kulissen og som helt sikkert vil kunne have glæde af en erfaren og rutineret spiller.
Ønsker "Der Alte" velkommen og ser frem til at se ham i aktion!

Dicks the devil
11 år siden

Hvorfor er alder et tema når det drejer sig om en på 30 år. Det er en toårig kontrakt og en perfekt alder for en forsvarsspillere vi har set på toppen i superligaen har været der omkring. Piecknik var jo ikke en knøs da kan tiltrådte og jeg tror at hovedvægten af de forsvarsspiller det . tror faktisk han var 30. Når det kommer til GF så tror jeg faktisk det er alder på den gode måde vi har manglet. Young guns kunne godt have brugt en gammel mand at læne sig op af. Atle er ok med bold og… Læs mere »