Ekspert giver AGF topkarakter

0

Halvvejs inde i sæsonen er status i 1. division, at AGF og Vejle ligger til oprykning, mens HB Køge indtager tredjepladsen med blot to point op til top-to.

Kanalsports fodboldekspert Michael Madsen er overrasket over, at vejlegenserne har levet op til deres ambitiøse udmeldinger før sæsonen. Til gengæld havde han forventet, at AGF ville være at finde helt i toppen.

“Jeg sagde inden sæsonen, at AGF dem regner man med at se deroppe. Og dér må man løfte anerkendende, måske lige bortset fra den sidste kamp – men de skal også have lov til at have en svipser. Det, de har lavet, det er tæt på et 13-tal: 11-pil op,” siger Michael Madsen, der forventer, at AGF og Vejle holder fast i de to oprykningspladser.

“Det tror jeg. Hvis man kigger på deres trupper og de forudsætninger, de har i forhold til de andre klubber, så bestemmer de faktisk selv. Fuldtidsprofesionalisme, tilskuer og økonomi i ryggen – og hvis man kigger sådan helt nøgternt på det, så ville det for dansk fodbold også være de to bedste hold at få op, hvis man tænke tilskuermæssigt og sådan nogen ting,” udtaler Michael Madsen, der ser HB Køges placering som et udtryk for, at 1. division ikke er så stærk, som den ofte bliver gjort til.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments