Eksklusivt MTAC tilbud til Pokalkampen hos Betfair

Skrevet den 4. april 2017 - 12:47 af

På torsdag mødes FC København og AGF i DBU Pokalkvartfinalen, en kamp hvor AGFs fans har valgt at boykotte opgøret grundet placeringen af udeholdets fans.

Til kampen har MTAC haft fat i bookmakeren Betfair, der jævnligt laver forhøjede odds på kampen, for at høre, om det også ville være tilfældet til dette opgør. Svaret var nej, men de tilbød i stedet at lave en lille deal med Morethanaclub til de første 20 brugere, der vælger at oprette en konto gennem vores link.

Dealen lyder således:

Opret en konto hos Betfair -> Lav en indbetaling -> Placer et HVILKET SOM HELST ODDS (Behøver ikke være på FCK – AGF) -> Hvis AGF vinder over FCK, sætter Betfair en 250 kr. bonus kvit og frit ind på din konto.

For at gøre det mere klart…

 1. Du skal oprette en konto via dette link (Blandt de 20 første MTAC’ere)
 2. Lav en indbetaling (Evt. bare på min. beløbet)
 3. Placer et væddemål på HVAD som helst.

Når dette er gjort, har du klaret kravene, og derefter skal du blot håbe på, at AGF vinder over FC København i Pokalen. Hvis dette sker, vil Betfair indsætte en 250 kr. bonus på din konto.

SKAL jeg benytte mig af oprettelsesbonussen?

De fleste bookmakere kører med en oprettelsesbonus. Dvs. hvis du sætter penge ind giver de 100 % af det beløb som en bonus. For at man ikke bare kan udnytte dette, kræver de, at man spiller Bonus og Indbetaling igennem x antal gange til et min. odds.

Det er IKKE nødvendigt, at acceptere denne bonus, for at deltage i dette MTAC tilbud. Du kan dog sagtens benytte dig af begge tilbud.

I linket her i artiklen, giver Betfair eks. en 100 % bonus helt op til 2000 kr. Dvs. Alt du indbetaler mellem 100 kr og 2000, vil Betfair matche. Indbetaler du 100 kr. får du 100 kr. ekstra, og indbetaler du 2000 kr. får du 2000 kr. ekstra, så du kan spille for 4000 kr.

Krav og vilkår før det kan udbetales?

Hvis du vælger at benytte dig af indbetalingsbonussen, så kan du IKKE udbetale dine penge før du har spillet pengene igennem. Dette betyder følgende:

Indsætter du 200 kr + 200 kr. i Bonus vil du have 400 kr. Kravene hos Betfair er, at du skal spille dem igennem 4 gange til et min. odds på 1.80.

Så får at kunne udbetale pengene, vil du skulle spille for 1600 kr. Hvis du indbetaler 2000 kr. og sammenlagt har 4000 kr. vil du skulle spille 16.000 kr. for at kunne udbetale.

Det er dog ikke nødvendigt at vælge indbetalingsbonussen, du kan således oprette en bruger, lave en indbetaling på 100 kr. Spille 5 kr. eller 100 kr. på et odds helt ned til 1.01. Når dit væddemål er placeret, har du opfyldt kravene, og så skal du bare krydse fingre til Pokalfinalen.

Hvis du er blandt de 20 første og AGF vinder sker der følgende:

Du har opfyldt kravene, og AGF vinder en sikker 3-0 sejr i Parken. Betfair sætter nu en bonus på 250 kr. ind på din konto.

Denne bonus skal ligeledes gennemspilles 4x til min. odds 1.80, men denne gang er det risikofrit modsat indbetalingsbonussen, hvor du også har dine egne penge på spil.

Betfair er med til at hjælpe MTAC.

MTAC er affiliatepartner med Betfair, hvilket betyder, at I automatisk støtter Morethanaclub, når i opretter jer gennem vores links til bookmakeren Betfair. Dermed er I bl.a. med til at sikre den daglige drift af hjemmesiden.

Hvis der er spørgsmål til tilbuddet fra Betfair, som KUN er til MTAC brugere, så skriv dem endelig i kommentarfeltet eller send en privatbesked til Henze05.

OBS:

Tilbuddet gælder kun de første 20 nye MTAC brugere på betfair
Opret bruger på Betfair via linket her i artikel (Her)
Lav en indbetaling og spil på et hvilket som helst væddemål
Vinder AGF får du 250 kr. sat ind på din konto af Betfair.

Kommentarer

 1. Hej Henze
  Ikke for at være træls, du skal på en eller anden måde markere, at denne artikel er en annonce for Betfair. Ellers overtræder du markedsføringsloven.
  Det ville være ærgerligt, hvis du fik en bøde.
  Mvh jj

  1. Hej JJ.

   Hvis nogen mener der er begået ulovligheder, skal de endelig bare melde dette. Dette er ikke annonce fra Betfair, vi er ikke betalt for at lægge dette på nettet. Det er et tilbud vi har fået eksklusivt, og er ikke anderledes end da vi fik en rabatkode til jer fra Hungry.dk, hvor de heller ikke betalte os for at lægge det op.

   I bunden skriver vi i øvrigt også, at vi er affiliatepartner med betfair. 🙂

   Mvh
   Henze05

 2. Ok hvad betyder:” MTAC er affiliatepartner med Betfair, hvilket betyder, at I automatisk støtter Morethanaclub, når i opretter jer gennem vores links til bookmakeren Betfair. Dermed er I bl.a. med til at sikre den daglige drift af hjemmesiden.”

  Får mtac.nu penge baseret på om folk melder sig dom kunder hos betfair?

  Hvis det bare er info er der formodentlig ikke noget galt.

  Lovgivning er ret klar. Man må ikke lave annoncer for firmaer forklædt som artikler uden at markere at det er en annonce.

  Tjek f.eks. Eb.dk

  Jeg vil bestemt ikke melde dig. Det har jeg ikke lyst til. Men jeg går da udfra at du gerne vil overholde loven. Du kan jo bare sætte et lille billede med ordet “annonce” på “artiklen”.

  1. Som affiliate får mtac penge for at henvise nye brugere. 🙂

   Da det ikke er en betalt annonce eller skjult reklame, er det ikke nødvendigt at lave et “Annonce”. Det er ganske enkelt et eksklusivt tilbud vi fået via betfair.

   Havde AGF givet en os en trøje, som vi kunne give ud til de første 20 mtac brugere, der køber billet til næste gang, ville vi jo heller ikke skulle skrive annonce i indlægget 🙂

 3. Jeg tænker nu også annonce når jeg læser de her spil artikler i smider op en gang i mellem, om det så er det eller ej..
  Men der er vel heller ikke noget galt i hvis det var en annonce, så længe den handler om fodbold/AGF har det vel en interesse for en del af brugerne herinde. Og kan det hjælpe med at drive siden, så fyr i bare nogle flere af den slags op!!

 4. Nemlig det er fint med den slags annoncer. Min kommentar gik på at det skal markeres som en annonce. Men om det reelt er ulovligt ikke at markere det eller Henze får en bøde eller ej, er jo egentlig ikke mit problem 🙂

Skriv et svar