EB: Lumb som årets stjerneskud

15

Ekstra Bladet har i dag gjort status over efterårssæsonen og kigget på hvem der topper og hvem der flopper. Avisen har valgt at kåre Michael Lumb som årets stjerneskud:

– Den unge AGF’er har været fast inventar gennem hele efteråret og har med en enkelt undtagelse – kampen mod AaB – været meget stabil som venstre back. Og det giver håb om, at der omsider er en mand på vej, der kan udvikle sig til at udfylde en plads, hvor Danmark har svært ved at skabe topnavne, skriver Ekstra Bladet.

Mike Tullbergs mål mod Brøndby er ligeledes kåret til årets mål, og Atletions driftschef, Johnny Christensen, fik æren som årets tåbe efter den famøse aflysning mellem AGF og FC Nordsjælland.

http://ekstrabladet.dk/sport/dansk_fodbold/article365573.ece

Få notifikation
Notifikation ved
15 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Khaki
14 år siden

Landsholdet ligefrem… så skal der godt nok ske lidt mere 🙂 ikke at vi er godt besat på den plads på landsholdet, men hvis han bliver et topnavn så har han da fået det meste ud af det 🙂 Og godt at se at journalister ikke er blege for at skilte med egen dårlig hukommelse, Danmarks næst bedste græstæppe kåres som årets tåbe fordi en kamp må udskydes… det er sket før og vil ske igen, særligt med de sene kampe i de kolde måneder. Der har været større tåbeligheder hen over året end den. Men det kræver jo man… Læs mere »

iRass
14 år siden

Khaki –> jeg er ikke enig med dig. Jeg synes virkelig, at Lumb viser tegn til det bedre. Der er ingen tvivl om, at Lumb kan komme langt, rigtig langt endda. Lumb er stadig ung, og han udvikler sig altså hele tiden.

Ang. bane-sagen, så er jeg helt enig med dig. Der har været større tåbeligheder hen over sæsonen – bl.a. de adskillige slagsmål i BIF.

jesper_olsen
14 år siden

Khaki> du har ret i at EB har en dårlig hukommelse, men jeg vil nu mere mene, at det er pga. deres grund for kåringen af årets tåbe. Den smule vand, som angiveligt skulle være sprøjte ud på banen, kunne ikke have gjort den uspilbar til FCN kampen, så EB det er en OM'er

TheHaanster
14 år siden

Jeg synes Krabbe havde været et bedre valg som årets stjerneskud. Han har ganske vist ikke spillet nær så mange kampe, men har især sidst på sæsonen vist et kæmpe, ja næsten gigantisk, potentiale. Men Lumb skal jo da nok også blive til noget.

grind88
14 år siden

Lumb har verdens sjoveste løb: Armene helt ud til siden som en gorilla og så det vilde panik-blik i øjnene. Klasse. Det kan man altid blive i godt humør af at se på. Men til gengæld så ser det ud til, at han har lim på indersiden af støvlerne. Og så kan han tage nogle fede ryk op af venstresiden. Man kan også som regel forvente, at afleveringer, tæmninger og indlæg ligger hvor de skal.
Men alt kan finpudses endnu og børnesygdommene (for høj risiko) skal lige helt ud af systemet. Bevares, han er jo også stadig en ung knægt.

Bjorn Pedersen Due
14 år siden

Come on, 'årets tåbe' er da bare en stor joke. Det er en Ã.rhus-historie af karat, og hvis vi ikke engang selv kan trække på smilebåndet over det, så er vi sgu et sørgeligt folkefærd.

Det er en titel og intet andre, så længe vi ikke bliver straffet yderligere økonomisk, mon så ikke det går alt samme?

Meloveyou
14 år siden

Kender en der siger han ligner en på svampe, når han løber.
Men årets fund vist lidt overdrevent, men EB har jo en STOR svaghed fra GF, dejligt, me ikke seriøst

BOND-AGF
14 år siden

lumb på A-Landsholdet inden 2009!!:k

-linket virker ikke!

Pingvinho
14 år siden

han er vel på trods af den måde Krabbe har spillet på den bedste unge lige nu og til dem der ikke siger det er seriøst så fortæl hvem der er bedre. simon Poulsen måske men han kan vel ikke betegnes som et fund.
:k:k:k:k:k

Don H
14 år siden

Skal Lumb ikke lige på U-21 landsholdet først

Dalle
14 år siden

Klasse Lumb. Fortsæt den gode stil!!!

iolli
14 år siden

Lumb er da ubestridt årets stjerneskud i sas-ligaen, og årets mål helt sikkert også Tullbergs.

Men at kalde J.C årets tåbe er kraftedme for groft!
Hvad med Flemming Ã~stergaard og hans evigt arrogante forsvar af parkens plæne.
Eller Peter & Morten (ja altså dem fra Brøndby!)
Eller Viborg-direktør Morten Jensen, fordi han konstant træffer de forkerte beslutninger.

Dalle
14 år siden

Linket virker ikke, og jeg kan ikke finde artiklen. Nogle der kan finde den??

Driblekongen
14 år siden

Fantastisk Lumb. Sådan!;) Keep up the good work;):k

Lumb på lands-hold-et. lålålålå:k

Driblekongen
14 år siden

De andre har også gjort noget åndsvagt. Selv vil jeg dog gerne bekende som AGF fan at jeg beundrer Don Ã~ og hans forretningsevner (selvom han styrer F.U.C.K:( )

men at vande banen i frostvejr er satme at tænke med røven! (AGF)[shock]