Duncan: Vi gjorde det egentlig fornuftigt i første halvleg

Skrevet den 28. november 2017 - 13:00 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Det var ikke mange chancer, som AGF producerede i gårsdagens opgør mod FC Midtjylland, derfor var resultatet ikke ligefrem ufortjent.

AGF anfører, Morten “Duncan” Rasmussen synes dog, at AGF var rigtig godt med i første halvleg, hvor anden halvleg derimod var utilgivelig.

“I første halvleg var vi noget bedre med end i anden, og hvis de havde scoret alle fire mål efter pausen havde vi ikke så meget at kunne sige til det”, lyder det fra Duncan til Stiften.dk der fortsætter:

“Men jeg er lidt træt af, at vi lukker to dumme mål ind på dødbolde i første halvleg, fordi der synes jeg egentlig, at vi gjorde det fornuftigt. Men anden halvleg var forfærdelig, lød det fra AGF anføreren.

Er du enig i Duncan’s beretninger af kampen? Var første halvleg bedre end anden?banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Tror Duncan skal se kampen på video. AGF var statister (kegler) både i 1. og 2. halvleg. Det eneste positive ved den hurtige 2-0 føring til FCM var, at det så ud som om, de løftede foden lidt fra speederen. Tror vi ellers havde fået en endnu større røvfuld. Den skal dog nok komme om små 2 uger, når vi møder Brøndby.

  2. Manden nå være fatsvag – Undskyld men med så dumange en udmelding må man forvente at blive haglet ned igen. I VAR PINLIGT RINGE men hvis man selv ovenpå sådan en gang lort synes man egentlig har gjort det nogenlunde, jaa så kan man godt forstå hvorfor de er så store tabere som de er.

  3. Udtalelsen sammenfatter nok desværre alt det som er galt i klubben. Hierarkiet må nødvendigvis brydes helt op, og spillere med fart og teknik må skubbes frem på bekostning af tonserne.
    Det vil være en fornuftig investering i fremtiden, og vil ikke gøre nogen forskel i forhold til at der skal spilles play-off kampe mod Helsingør og et 1. divisionshold. Man vil bare være spillemæssigt bedre rustet til de kampe.

  4. Duncan udtaler “Men jeg er lidt træt af, at vi lukker to dumme mål ind på dødbolde i første halvleg”

    Godt at han ikke er pisse træt af det, eller syntes det var noget lort. så havde han måske oveni fået ødelagt sin aften, og de næste par dage.

    Det var pivringe, og en let trænings session med tilskuere for FCM.

Skriv et svar