Duncan på vej til lægetjek

Skrevet den 30. januar 2018 - 12:55 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

I løbet af Mandagen kom det frem flere steder at superligaens mest scorende spiller gennem tiderne Morten “Duncan” Rasmussen er på vej til polsk fodbold. Ifølge stiften.dk bekræfter den polske klub nu på sin hjemmeside at “Duncan” kommer til lægetjek i klubben i løbet af Tirsdagen.

Det er bundklubben Pogen Szczecin  fra den bedste polske række Ekstraklasa der er tale om.  Pogon ligger således sidst af de 16 hold med blot 17 point, men de har dog hentet 7 point i deres seneste 3 kampe. Klubben har dog kun scoret 21 mål i 21 kampe i denne sæson. Nu forsøger man altså at gøre  yderligere for at rykke væk fra bunden ved at hente AGF-anføreren.

“Duncan” der har scoret 145 mål gennem tiden i superligaen har i denne sæson scoret 4 gange for AGF i 19 optrædender. Han har foruden AGF spillet for AaB, Brøndby IF og FC Midtjylland i superligaen, samt Celtic, FSV Mainz 05 og tyrkiske Sivasspor udenfor landets grænser.

En eventuel handel vil givet sende sportschef Peter Christiansen på overarbejde inden transfervinduets lukning, med mindre man mener at det nuværende offensive skyts er nok til forårets kampe.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Al ting har sin tid. Og Duncans tid i GF var forbi da DN kom.
  Syntes IKKE han håndterede det ret godt.
  Nå men han har lavet mange gode mål for os. Så lad os nu bare tænke tilbage på den gode Duncan.
  Held og lykke til

 2. Per Thune – desværre er han her ikke mere, men er overbevidst om at han ville kunne svare Wallace Jones mere præcis end jeg formår.
  For dem der ikke kender Per T var han ungdoms leder i AGF i en menneskealder, og det var også Per der opfandt navnet Duncan.
  Så Duncan var og er en født AGF – der har været så god at mange andre klubber også har set hans talent…

 3. Han får halvandet år.. vi kan også bare håbe han kommer i fantastisk form og kommer tilbage når vi rykker op næste sommer 😉

  Men man må gå ud fra der kommer en ny ind så det ikke er en skandale men blot træls

 4. Man kan sige meget om nuværende form kontra tidligere tider, spilsystem og alt muligt andet som giver mening.. men et sted inde i mit GF hjerte, er der lidt tomt nu…

  Duncan, jeg var der i din debut som ung knægt og havde lige siden du smuttede, håbet på et comeback.. da du endelig kom hjem, fik du givet os et eventyr mere med vigtige og mange mål i slutfasen af sidste sæson og nogle forrygende comebacks, eks. imod FCN i 3-3 kampen.. dine målrekorder blev sikret i den hvide trøje og det er sku godt gået!

  I mine 25 år som fan af de hviie, har få en plads så højt som du, i mængden af vigtige spillere… tak for alt – held og lykke med din sidste tid på banerne.

Skriv et svar