Duncan kan slå flot rekord mod Viborg på mandag!

Skrevet den 19. maj 2017 - 15:03 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Da Morten “Duncan” Rasmussen scorede til 3-1 mod Esbjerg i onsdags, var det ikke blot en scoring der var medvirkende til, at AGF undgik en direkte nedrykningskamp mod AC Horsens, men også et mål der sørgede for, at han kom op på siden af Søren Frederiksen som den mest scorende Superligaspiller nogensinde.

Morten “Duncan” Rasmussens mål mod Esbjerg var det 139 af slagsen i Superligaen, og det har han brugt 336 kampe til at score, mens Søren Frederiksen “kun” skulle bruge 335 kampe. Kigger man dog på effektiv spilletid, så har Duncan brugt 216 minutter mindre på banen end Søren Frederiksen til at score de 139 mål.

Duncan er dog langt fra færdig, og han vil nok meget gerne stå alene på tronen, og det kan han sørger for med bare en enkelt scoring mod Viborg. Scoringen skal dog falde i en af de to opgør mod Viborg, da en Play-off kamp mod et 1. Div. hold ikke vil tælle med i statistikken.

Duncan har dermed to chancer for at sætte sig på tronen som den mest scorende Superliga spiller nogensinde, hvis han finder vej til netmaskerne på mandag d. 22. eller søndag d. 28, hvor AGF altså møder de grønblusede fra domkirkebyen.

Målene har Duncan scoret for hhv. AGF, Brøndby, AaB og FC Midtjylland.

Hvis man tager et kig på Duncans yndlingshold at score mod, så er det netop Esbjerg der topper den liste. Det er blevet til intet mindre end 14 basser mod Esbjerg, mens FC Nordsjælland og Randers står noteret for 13 Duncan træffere.

Længere nede på listen finder vi dog også AGF, her lykkedes det Duncan at score tre mål mod sin nuværende klub.

Tror du, at Duncan napper rekorden som den mest scorende Superliga spiller nogensinde i denne sæson?

Kommentarer

  1. Lidt sjovt at “Manden de kaldte Judas” kan gå hen og blive én af de største legender!

    Ud over Superligarekorden, er han også kun 3 mål fra at blive mest scorende AGF’er i Superliga-regi (Graulund, og Thorninger deler pt. med 54).

Skriv et svar