Duncan: Jeg vil gerne fortsætte i AGF

Skrevet den 13. december 2017 - 10:24 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

Morten “Duncan” Rasmussen havde en forrygende sæson i sit comeback til AGF. Han satte mål ind på samlebånd og satte samtidig rekord ved at blive den mest scorende spiller i Superligaen nogensinde.

I denne sæson har der været knap så meget medgang for Morten “Duncan” Rasmussen, der heller ikke længere kan se sig som sikkert fast kort i startopstillingen.

David Nielsen har vekslet en del mellem brugen af angriberne, og selvom Duncan pt. ikke er garanteret en plads i startopstillingen, så ønsker han fortsat at fortsætte i AGF, når hans kontrakt udløber i 2018.

“Jeg tror da absolut, at jeg bliver i AGF. Men det er klart, at hvis AGF kommer og siger, at de ikke vil have mig i klubben, vil jeg se på mulighederne. Men som det ser ud nu, så vil jeg gerne blive her. Jeg ser selvfølgelig noget godt i dette hold, det siger sig selv”, lyder det fra Morten “Duncan” Rasmussen til Jyllands-Posten.dk.

Duncan startede ikke inde mod Brøndby, dette skyldes, at cheftræneren ønskede at spille med to hurtige angribere mod Brøndbys bagkæde, og det må siges at have haft en god effekt.

Hvad mener I, bør AGF forlænge med Duncan?banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Tjo tja.. Gerne forlængelse. Fordi målnæsen og kampviljen kan man ikke tage fra Duncan. Han er en kulturbærer.

  Men han er ikke så vigtig på banen længere. I hvert fald ikke i alle kampe. Og han er ikke en løsning for ret mange år frem. Så han skal ret meget ned i løn eller lønnens på sine præstationer og spilletid.

  Et år mere med en option til klubben på yderligere et halvt år, hvis han gør det godt, tænker jeg.

  1. Dertil fik Duncan comeback i AGF i forårssæsonen 2016, men blev først den mest scorende i Superligaen i 2017. sæsonen efter hans comeback.

   Han fik dog en god comeback-sæson, med 10 mål i foråret, og en Pokal-finale (det blev også til 3 mål i Pokalen, hvoraf det ene faldt netop i finalen).
   Foråret ’17 blev også godt, med flere mål, og rekorden, men de 2 efterår siden han kom tilbage har været ret magre.
   Kan kun håbe på endnu en godt forår!

  2. Sidste forår kom en stor del af målene på straffespark eller som opfølgning på et brændt – Forhåbentlig er tiden med Duncan som straffesparksskytte ovre.
   Han har sine styrker, men straffespark er ikke en af dem.

  3. @Wallace Jones

   Duncan er ikke den skarpeste straffesparkskytte, nej!
   Det blev til en del i foråret, men nogle af dem var han også heldig med.

   Umiddelbart er der dog ikke en klar straffesparkskytte der lige falder i øjnene.
   Nu fik Sana muligheden mod Brøndby, og scorede, så han bør nok få chancen næste gang også, hvis han er på banen, men jeg vil gerne se mere end et spark fra ham, før jeg vurdere om han skal være 1.valg.
   Umiddelbart havde jeg ikke den store tiltro til ham, og sad også med en bange fornemmelse om at han ville brænde som flere af hans holdkammerater før ham.

   Uden at vide noget om deres stats på straffespark, har jeg en god fornemmelse ang. Ankersen og Kanstrup. Ved dog ikke helt, hvorfor. Og det er også begge spillere, der har skuffet, så måske ikke de oplagte valg.
   Omvendt har Sana også været en skuffelse, men lige nu må tilliden falde til ham. Brænder han så de næste 2, så ved jeg ikke lige, hvem man skal vælge, hvis det ikke skal være Duncan?

  4. Helt enig.
   Sana har jeg ingen kendskab til om er en god straffesparksskytte, men det var sikkert sat ind i Brøndby kampen så han må gerne sparke det næste.
   Ellers er Ankersen min klare favorit, han har været straffesparksskytte i både Esbjerg og IFK Göteborg og bedømt ud Youtube klip så er han ganske sikker fra pletten.

  1. Haha.Hvad havde du forventet han skulle svare? Han svarer det samme som staff i sin tid. Og hvorfor? Fordi de begge to godt ved Ingen anden superliga trup vil kunne bruge dem og da slet ikke til den lønskede de får.. Du vil få hans rigtige indstilling at se når han bliver bedt om at gå 50% ned i løn da hans niveau er faldet det samme og han snart er færdig.

  2. Sjovt at du bruger Staff som eksempel, da han netop har udvist fantastisk loyalitet, kampgejst og attitude på trods af at han røg på bænken.
   Hvis Duncan følger Staffs mønster, så kan det ikke blive meget bedre.

 2. Jeg har stor sympati for Duncan, hans fighterhjerte og indstilling som klubmand.
  Han var vigtig i play-OFF kampene i foråret, men desværre synes jeg slet ikke han har præsteret her i efteråret. Hans force er hovedspillet og placering i boksen, men i luften er han blevet (over)matchet i alle kampe og i feltet har han ikke været skarp. Jeg er bange for at vi kommer til at beholde ham af de forkerte årsager – historikken.
  For den nævnte årsløn kan der absolut laves gode signinger – f.eks. en boldsikker og dynamisk midtbanemand – med den rigtige midtbane vil vores nuværende angribere kunne spilles bedre.

 3. Sympatisk spiller med hjertet i klubben. Det betyder meget i min bog. Svært at vurdere om han skal blive. Hvis rygterne om hans løn er rigtige, så mener jeg at han skal gå ned i løn. Som en anden skriver, så er han ikke så vigtig mere, som han har været. Det må blive en opvejning af hans løn i forhold til hvad han bidrager med. Det er umuligt som fan bare at sige “ja” eller “nej”.
  Hvis lønnen er rigtig, så håber jeg stadig han har nogle gode år tilbage hos os, og genfinder målnæsen i perioder.

 4. Synes ikke der skal forlænges omend jeg altid godt har kunne lide ham. Men lad os nu Laaaangt om længe prøve at blive en professionel forretning Tak. Han er færdig så stop nu med den snak om han er hvid osv osv. Man skal spørge sig selv kan han bruges? Og i så fald til så høj en løn! Nej tak herfra.

 5. Kulturbærer … alene det ord taler vel for et farvel og tak. Vi har ikke så meget kultur, vi skal bevare. Nyt blod og nye folk i toppen af hierarkiet vil i min optik være godt.

  Synes det har været tydeligt, at vi spiller mere chanceskabende og får flere afslutninger med Riel, Junker eller Bundu. De lægger også et bedre førstepres. For min skyld må man gerne gøre Duncan-bolden til en plan b og dermed er han reduceret til indskifter, hvis der skal hældes bolde frem til sidst.

 6. Hvis beløbet på 3.000.000 kr. årligt er den korrekte løn, skal en forlængelse være betinget af en betydelig lønnedgang. Duncan er ingen raket, og desværre vinder han også betydeligt færre hovedstødsdueller end tidligere.
  Spørgsmålet er mere, om han vil acceptere en lønnedgang (ingen andre superligaklubber vil give ham den nuværende løn) og en plads som indhopper.

 7. Han har kontrakt til sommeren 2019 – så ikke mærkelig han siger han vil blive i AGF
  Hvis han sagde det modsatte var det ham selv der bad om at blive løst af sin kontrakt, og så vil han stå dårlig ved et skifte.
  Mon ikke han bliver i hvert fald det næste år – ingen andre vil tilbyde samme løn som AGF
  Og har han motivationen uanset om han bliver fast eller indskiftningsspiller – så er han også en god spiller at have i klubben..
  Så Duncan – læg lige nogle procenter på til motivationen – så er der også mål i vente

Skriv et svar