Duncan og fyring af Glen: Det er en skandale

Skrevet den 30. september 2017 - 10:45 af
Foto: Jesper Zacho Elgaard

Her til morgen kunne AGFs tilhængere vågne op til noget af en overraskelse, da Glen Riddersholm er blevet afskediget og samtidig har man ansat David Nielsen som ny AGF træner.

Mindst en spiller er dog meget utilfreds med fyringen af cheftræneren, og det er anfører Morten “Duncan” Rasmussen, der kalder fyringen for “helt hen i vejret”

“Det er bestemt ikke min opfattelse, at der var utilfredshed med Glen i truppen. Snarere tværtimod. Det, der blev gjort på træningsbanen var glimrende, og vi var med garanti på vej i den rigtige retning. Ja, der var store udfald, men ansvaret for det lå mindst lige så meget hos truppen som hos Glen. Så jeg synes, at det er helt hen i vejret at fyre ham”, udtaler Morten “Duncan” Rasmussen til Stiften.dk

“Duncan” fortæller ligeledes, at det er hans opfattelse, at de fleste spillere er utilfredse over fyringen:

“Det virkede som om, at spillerne var chokerede og utilfredse med beslutningen. Der er ingen tvivl om, at de gerne havde set, at Glen og Lars (AGFs assistenttræner, red) var fortsat”, lyder det fra Duncan til samme medie.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Jeg kan skide godt li Duncan – Men jeg ser også denne her slags udtalelser som et tegn på man pludselig ikke længere kan føle sig sikker på en plads.

  Håber at DN vil lade de mest formstærke spille uge til uge, og så er det jo spændene om Duncan er en af dem.

  1. Masada; forstår på ingen måde dit syn på Duncan. Han er den bedste på hovedstød i hele suppen, og han gør SÅ meget for holdet. Vi har bare ikke været gode nok til at have de rigtige folk omkring ham, og bruge ham rigtigt. Han er en angriber med mål i, den eneste vi vel har.

 2. Lad os ikke indgå i alt for meget snik snak. Se fremad. Glen gjorde utvivlsomt sit bedste. Men hans tid i AGF er slut.
  Nu er det David Nielsen, og jeg er sikker på at alle i og omkring AGF – inkl. Duncan – ønsker at han bliver en succes.
  Slut færdig.

 3. Tager jeg fejl, hvis DN i Lyngby har stillet med en angriberkonstellation, som har kunnet gøre mest ondt på modstanderen? Ojo og Kjær er ikke to alen af samme stykke, men har spillet, når det har givet mening. Der er også forskellige konstellationsmuligheder i GF’s trup, men Duncan har altid spillet når han er klar – nogle gange ikke helt berettiget, synes jeg.

  Det sagt, så virker det lidt mærkeligt på mig, at man ikke har snakket med anførerkollegiet, inden man træffer beslutningen om fyringen. På den anden side ville de nok ikke, bakke op. Det er altså ene og alene en ledelsesbeslutning og den skal Duncan og andre bare bakke op om.

 4. Duncan du kan ikke være anfører når du udtaler dig så bramfrit! Så vidt jeg ved har JN undskyldt de negative udtalelser om spillerene offentligt, så det her viser at Duncan bærer nag til ledelsen alligevel. Duncan burde have sagt ‘ingen kommentarer i dag’.

 5. Med den kommentar viser Duncan så, at spillerne er de eneste der ikke har fattet situationens alvor. At ugidelig indstilling og slå-op-i-banen attituder ikke har noget med fuldtidsprofessionalisme at gøre.
  Ja, Duncan. Man kunne, og burde måske, fyre alle I spillere i stedet for GR, men det gør man ikke. Ikke som det første, men det kommer vel på et tidspunkt, hvis man ikke gør en indsats og kommer i form – wink wink 😉

 6. Ro på Duncan, du bliver nødt til at vænne dig til at være udskiftningsspiller, resten af din tid i klubben. Alderen indhenter os alle! Nu skal du og resten af slænget til at steppe op hver gang. AGF forsøger at skabe et professionel miljø, hvor du og dine kollegaer skal levere hvergang! På med handsken og mindre tuderi.

  1. det er da ikke DN skyld Glen er blevet fyret, så syntes ikke at DN har noget at skulle bevise – Tværtimod syntes jeg spillerne har en masse at bevise, især dem der nu himler op…..vil de være med og give den en skalle, eller vil de ud?? Er sikker på der er andre der tripper for at få pladsen.

   Og jeg håber i den grad at DN kan noget revival til Bachmann, Stage, Alex Juel (når han er klar) – Og så måske kunne få gang i Riel……

  2. Groggster – jeg er fuldkommen enig. Synes det er pisse ærgerligt at AGF ikke vælger, at give Glen tid til at bygge holdet op, i stedet for i panik at skifte træneren ud indenfor de første år. Jeg er enig med både Duncan og Spelmann. Synes det er latterligt

 7. Han skal overtage en spillertrup, der er meget utilfredse og desillusionerede og arbejde for en ledelse, der giver to år til at overpræstere.
  Så må vi se, om han kan gøre noget anderledes. Alle forlydender går jo på en glimrende træningskultur og et stærkt sammenhold, men nu skiftes halvdelen af truppen vel igen, og så starter vi forfra.
  David Nielsen får en 8. plads, så vi går fri af nedrykningsspillet, vi skifter en masse til sommer, vi ender i nedrykningsspillet og klarer den knebent, og ved vintertid om 2 år fyres David Nielsen så, da holdet har tabt pusten, og Jakob Michelsen kan så prøve lykken i Cirkus GF.

 8. Og ja – jeg ved godt, I alle synes, man ikke må være utilfreds og desillusioneret som professionel fodboldspiller, for man får jo meget i løn – men jeg synes sgu, det er en lortebeslutning af ledelsen. Vi må håbe, de får ret i, det er det bedste for klubben.

 9. Jeg så gerne ledelsen havde haft tålmodighed med Glenn, da fyringer er prøvet igen og igen uden succes. Når det så er sagt, har jeg stor respekt for beslutningen ledelsen har taget. Det er handling før det går helt galt og der var ikke noget i spillet der tydede på bedring. Vi har før holdt ved for længe før der blev skredet ind.
  Når det så samtidig er kommet frem i Stiften, at Glenn ikke ville forlænge hvis JN blev, kan bestyrelsen jo ikke gøre andet end at tage afsked med Glenn nu. Glenn har på ingen måde vist resultater eller spilmæssig fremgang til, at en fyring af JN kunne forsvares.

  Dejligt at se en ledelse der tør handle, også selv om jeg ikke er enig i beslutningen.

Skriv et svar