Duncan om bænkplads: Jeg har ikke smidt håndklædet

Skrevet den 1. november 2017 - 09:12 af
Superligaen AGF - AaB 19- 02-2017 19-02-2017 i Aarhus på Ceres ParkFoto: Jesper Zacho Elgaard

David Nielsen har stået i spidsen for AGF i tre kampe, tre kampe der alle er endt med nederlag. I to af disse kampe er anfører, Morten “Duncan” Rasmussen blevet henvist til bænken, en plads der er noget uvant for Duncan, der plejede at være sikker starter under Glen Riddersholm.

Angriberen der samtidig er den mest scorende spiller i Superligaen nogensinde, er heller ikke tilfreds med at sidde udenfor, når det virkelig gælder.

“Jeg går ud fra, at samtlige fodboldspillere på dette niveau er utilfredse med at starte ude. Så det er ikke nogen hemmelighed, at jeg selvfølgelig er utilfreds”, udtaler Morten “Duncan” Ramusssen til Jyllands-Posten og fortsætter:

“Det eneste, jeg kan, og som jeg synes, at jeg har gjort, er at gøre det så godt som muligt. Og gøre det så godt som muligt til træning. Det er ikke sådan, at jeg har smidt håndklædet”, lyder det fra angriberen til samme medie.

Næste opgør er på søndag, når AGF skal gæste Randers FC.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Dunkan er ramt er en formnedgang. Samtidigt tror jeg at det har påvirket ham med den store focus på de manglende resultater. Måske han også blev spurgt til råds af PC/JN vedr. trænerskiftet.

  Anyway, det var helt forkert at lade ham sparke det straffespark forleden. Han var ikke I det rigtige balance, og manglende selvtilliden I ikke at have scoret igennem lang tid.
  Så brændt han og dette forstærker endnu mere at en plads på bænken er berettiget.
  Må dog sige at de indlæg som kommer I bade kampen mod FCK og FCN er af så dårlig kvalitet, da han ikke har en jordisk chancer for at bruge sine kompetancer. Møller og Stage sender elendige bolde ind I feltet.
  Hvorfor satte DN ikke Rask ind I stedet for Riel???. Der skulle satses på dødbolde og FCN har kun 1 spiller som er over 170cm.
  Dunkan skal op på hasten og så skal han nok få scoret de nødvendige mål.

 2. Måske man skulle overveje at bruge riel. En mand man angiveligt har fulgt i 5 år og som man absolut bare skulle ha?! Nå nej det var Glen der ville ha ham, eller pc eller hvad… galehus er agf ikke engang. Det er en amatør virksomhed af dimensioner på så mange områder

 3. Vi har ikke set, hvad Riel kan. Han har scoret fire basser for Helsingør. Så kan han også score for GF. Kunne godt tænke mig ham og Junker på toppen mod Randers.

  Duncan virker pigesur og har gjort det længe, når han fx er blevet interviewet. Jeg håber han indadtil i truppen viser med anfører attitude – hvis ikke, så har han en negativ indflydelse på stemningen. Hvis Duncan er sur, så holder Staff sig vel næppe heller tilbage.

Skriv et svar