"Du kan ikke kopiere Erik Rasmussen"

7

Når snakken falder på AGFs nuværende træner, Erik Rasmussen, så er det første, folk fremhæver, næsten altid hans menneskelige egenskaber.

Rasmussen har en evne til motivere sine spillere på en måde, som ikke ret mange i faget kan. Med hans gode humør og kække bemærkninger sørger han for, at alle spillere føler sig til rette i klubben – selv dem, der ikke er sikre på at starte inde i hver kamp.

Erik Rasmussens tidligere assistent i FC Midtjylland, Thomas Thomasberg, er en af de personer, der kender AGF-træneren bedst, og han oplevet den karismatiske træners menneskelige egenskaber på tætteste hold:

“Jeg kender ingen som Erik Rasmussen, der kan afvæbne en situation med en kvik bemærkning. Flere gange i min tid sammen med ham i FC Midtjylland skulle vi have spillere ind til en samtale. Jeg tænkte på forhånd, at det her godt kunne komme til at gøre ondt og blive pinligt. Men det hele blev landet i god ro og orden,” siger Thomasberg til Børsen og tilføjer:

“Han er så vanvittig dygtig til at have med mennesker at gøre. Og han har hele tiden et smil på læben.”

“Du kan ikke kopiere Erik Rasmussen. Der har været så mange fordomme omkring hans måde at håndtere spillerne på, men han har bevist sig selv alle steder. Ligesom han gør det nu i AGF. Han kan få det bedste frem i folk, og jeg tror, det skyldes, at hans engagement er ægte,” slutter den fyrede FC Midtjylland-træner overfor avisen.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
dirty23
Bruger

come on ERIK

HomerS
Bruger

Jeg må også melde mig ind i klubben over skeptikere, der har været tvunget til at æde sine ord i sig igen.
Erik har i den grad overrasket mig, og det endda positivt 🙂

mikedelfino
Bruger

jeg har også måtte æde min skepsis igen. ER ka sgu nogen ting. men jeg har nu før taget fejl: Jeg mente også at Figos fysik var for dårlig til at han for alvor kunne slå igennem i barcelona. Dér må man sige jeg tog fejl 🙂

juk
Bruger

Stort at folk kan indrømme at har taget fejl!

Sopy
Bruger

Gud er stor, men Erik er større!!

foreveragf19
Bruger

Sopy:

Hvordan kan du samligne den samme person?:)

Doc
Bruger

Altså, hvis man kan kopiere en ny 50'er, kan man sgu også kopiere Erik!!