Disse fremtidige sportsbegivenheder kan du med rette glæde dig til

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Fremtiden kommer til at byde på en masse fantastiske sportsbegivenheder, som du med god grund kan glæde dig til, uanset om du kun interesserer dig for fodbold, eller om du også er glad for håndbold, tennis og andre sportsgrene. I denne guide vil vi fremhæve nogle af de sportsbegivenheder, som finder sted inden for nær fremtid.

Der er bl.a. en række begivenheder inden for fodboldens verden – en verden du antageligvis er ekstra glad for.

VM i fodbold 2022

VM i fodbold anno 2022 bliver den 22. udgave af verdensmesterskabet i fodbold. Ligesom alle de forrige udgaver bliver turneringen organiseret af FIFA, som også har stået for at udpege den næste arrangør i rækken. Den kommende turnering bliver arrangeret af Qatar, som vandt over både USA, Sydkorea, Japan og Australien i en større intern afstemning.

Lad os for en god ordens skyld slå fast, hvor de seneste udgaver af VM i fodbold har fundet sted:

 • 2018 – Rusland
 • 2014 – Brasilien
 • 2010 – Sydafrika
 • 2006 – Tyskland
 • 2002 – Sydkorea / Japan

Kilde: VM fodbold (vm-guide.dk)

VM i fodbold 2022 er måske længere ud i fremtiden, end du kan overskue, men tiden går ofte hurtigt, hvorfor det ikke er for tidligt at forberede sig. Du kan allerede nu tage stilling til, om du skal tage af sted til værtsnationen Qatar, eller om du skal overvære de mange spændende kampe fra stuen.

Det er godt nok for tidligt at bestille fly og hotel, men der sker da ikke noget ved at undersøge mulighederne allerede nu. Du kan om ikke andet begynde at spare op, så der bliver penge til både transport, hotelophold, mad og kolde øl.

EM i fodbold 2020

EM i fodbold anno 2020 er også en af de begivenheder, man bør glæde sig til. Denne begivenhed finder sted inden for nær fremtid i modsætning til VM, som har lidt længere udsigter. Den kommende udgave af EM i fodbold bliver den 16. i rækken.

Det særlige ved denne udgave er, at den ikke kun bliver afviklet i ét land, men derimod i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande.

De udvalgte byer og lande består af følgende:

 1. England: London
 2. Tyskland: München
 3. Aserbajdsjan: Baku
 4. Rusland: Sankt Petersborg
 5. Italien: Rom
 6. Danmark: København
 7. Rumænien: Bukarest
 8. Holland: Amsterdam
 9. Republikken Irland: Dublin
 10. Spanien: Bilbao
 11. Ungarn: Budapest
 12. Skotland: Glasgow

Skal du opleve nogle af tidens bedste fodboldspillere, så kan du tage turen til London, München, Rom eller København, som alle sammen er inden for geografisk rækkevidde. Det er i den forbindelse værd at nævne, at semifinalerne og finalen kommer til at finde sted i London, England.

At Danmark er blevet udvalgt som værtsnation er desværre ingen garanti for, at det danske herrelandshold bliver kvalificeret til slutspillet. Det er ikke desto mindre en stor ting, at vi får lov til at være med til at planlægge og afvikle det kommende EM i fodbold.

Foruden VM og EM i fodbold bør du glæde dig til OL anno 2020, som kommer til at foregå i Tokyo. Vi sportsfans kommer til at gå en skøn tid i møde – det kan der næsten ikke herske nogen tvivl om.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved