Dioh har ingen problemer med presset

10

Senere i dag debutere Dioh Williams i den hvide trøje. Forventningspresset er enormt til AGFs dyreste indkøb nogensinde. Folk forventer mål, mål og atter mål fra den Liberianske angriber. Men Dioh Williams er fyldt med selvtillid, og har ingen problemer med presset:

“Det er jo en angribers lod. Om jeg spiller i mit hjemland, i Sverige eller her i Danmark gør ingen forskel. Som angriber må du altid leve med, at du bliver bedømt på, hvor mange mål du scorer. Der vil altid hvile et pres på dig. Jeg har godt hørt, at Århus er en rigtig fodboldby, men jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal føle mig mere under pres her, end jeg gjorde det i BK Häcken. Der forventede de også mål af mig. Hver gang. Scorede jeg ikke i en to-tre kampe – og det er sket mange gange – så blev der peget fingre fra alle sider og det vil folk sikkert også gøre her, hvis ikke jeg laver mål i de første kampe. Det er spillereglerne. Og det rører mig ikke. Jeg har så meget selvtillid, at jeg ved, at jeg vil gøre det godt i AGF”, fortæller Dioh Williams til Århus Stifstidende.

Han betegner sig selv som en holdspiller, hvor holdets resultater er vigtigere end alt andet. Senere i dag står han overfor et af ligaens stærkeste forsvars, men han griner blot ved spørgsmålet om Ralf Pedersen og Issah Ahmed.

Få notifikation
Notifikation ved
10 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
MaxiM
14 år siden

Han for brug for den selvtillid. Nu skal der satme aflives heste[yeah]

Mark Kruse
14 år siden

snakker han svensk?

Heeman
14 år siden

@Mark Kruse

Ja, det gør han 😉

RaDok
14 år siden

han snakker svensk men fortrækker engelsk

carpe_diem82
14 år siden

Men er der ikke noget om, at han fortrækker at snakke engelsk, fremfor svensk?

carpe_diem82
14 år siden

Der var jeg for langsom [lol]

2006
14 år siden

[quote]Der forventede de også mål af mig. Hver gang. Scorede jeg ikke i en to-tre kampe – og det er sket mange gange – så blev der peget fingre fra alle sider[/quote]

Ikke mål i 2-3 kampe. Den går ikke her, makker! [yeah]

arsenal
14 år siden

nej, det er kun graulund der har taget patent på ikke at score i 6 kampe[yeah][yeah]

smd
smd
14 år siden

Mon ikke han ryger for 20+ mill. til næste sommer.

LasseGN
14 år siden

"Heller ikke AGF spillede nogen stor kamp. Men Dioh Williams gjorde. Han var fremragende." Citat Ekstrabladet om dagens kamp.

Fantastisk indkøb GF :D:k