Der sker ting og sager i AGF for tiden

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

På trods af et skuffende nederlag i sæsonens allersidste kamp, havde AGF en flot afslutning på den for nyligt afsluttede sæson. Flere spillere præsterede på et væsentligt højere niveau, end de gjorde i den første halvdel af sæsonen, og det har også betydet, at klubben har måtte sige farvel til et par profiler. Til gengæld har de hentet en håndfuld nye spillere ind, der bliver spændende at følge i den nye sæson. Til den ikke så flittige stadiongænger, der foretrækker at følge med fra sengekanten af, kan en ny seng fra Sleepzone anbefales. 

Spændende nye navne

Som sagt har klubben fra Fredensvang mistede et par store profiler i form af nu tidligere anfører Jens Stage, midtbanedynamoen Adama Guira, og lejesvenden fra Liverpool, Kamil Grabara. Klubbens ledelse har dog handlet hurtigt og har allerede været ude og hente flere spillere ind, end de selv har mistet. De har blandt andet hentet to spændende australiere ind. Venstrebacken Alex Gersbach med A-landsholdskampe på CV’et og midtbanespilleren Zachary Duncan er begge kommet til for at skærpe konkurrencen på holdet. Ligeledes har de, som vanen byder, handlet ind i Randers, hvor den centrale midt Nicolai Poulsen er kommet til fra. Han skal formentlig fungere som den direkte afløser for Jens Stage. Derudover har de hentet en spændende ung islænding fra Fulham, Jón Dagur Thorsteinsson, der sidste år også prøvede kræfter med Superligaen. Desuden har de netop hentet den erfarne Superliga-angriber Nicklas Helenius ind for at bidrage med nogle flere mål til holdet. 

Klubbens rekordsalg

Det var nok ikke alle AGF-fans, der havde den bedste morgen, da de vågnede op til nyheden om, at Jens Stage var skiftet til en anden Superligaklub. Dog ikke bare en hvilken som helst klub, men som bekendt FC København, der må siges ikke ligefrem at være De Hviies yndlingsklub. Et lille plaster på såret var dog, at Jens Stage efter sigende blev solgt for lige omkring 15 millioner kroner, der gør ham til den dyreste spiller, AGF nogensinde har solgt. Når det så er sagt, vil de fleste århusianere nok have ønsket, at han havde fundet en klub i udlandet i stedet for. Der er i hvert fald ingen garantier for, at den tidligere AGF-anfører får en pæn velkomst, næste gang FCK er på besøg i Aarhus.  

Nu mangler der bare en ny målmand

Indtil videre har det været et begivenhedsrigt transfervindue for AGF, hvor der som sagt allerede er hentet flere spillere ind. Én position, hvor de dog stadig mangler at forstærke sig, er målmandsposten. Det sidste halve år har den unge polak Grabara stået mellem stængerne, hvilket han gjorde ekstremt godt – han var velsagtens den bedste målmand i Superligaen i de seks måneder, han nåede at have i Aarhus. Umiddelbart er det altså et stort tab for AGF, at Liverpool og AGF ikke har nået til enighed om en forlængelse af hans lejeperiode, og derfor er det altafgørende, at AGF får købt en ny dygtig målmand, inden vinduet lukker.  

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments