"Der er lang vej op til de helt store kontrakter"

5

Jakob Poulsen er pt. et af de aller varmeste navne i dansk fodbold, og aviserne har da heller ikke været sene til at sætte ham i forbindelse med klubber i udlandet – senest nogle tyske storklubber.

Vestjyden selv lader sig dog ikke rive med af et par historier fra pressen:

“Det kan godt være, at der er skriverier om, at der er nogle store klubber fra Tyskland interesseret, men de har måske bare været oppe og se en tilfældig kamp, og så er der nogle journalister, der ser at man spiller godt, og så skriver de en historie ud fra det. Der er lang vej op til de helt store kontrakter, og jeg tager det meget stille og roligt,” siger Jakob Poulsen til TV2Sport.

Midtbanespilleren har såldes allerede oplevet bagsiden af medaljen, når man skifter til en stor klub i udlandet, da han endte med at tilbringe størstedelen af sin tid i den hollandske klub Heerenveen på bænken.

“Selvom der er penge i det, så bliver man på et eller andet tidspunkt bare træt af at sidde bænken. Vi fik en ny træner dernede, som sagde, at han ikke ville bruge mig, og så fik jeg lov til at gå.”

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
agfgas
11 år siden

Og tak for det – siger vi så til den Træner.. For det har været en ubetinget succes at få dig hjem til GF Jakob 🙂

Steen6372
11 år siden

Men også en meget moden spiller der udtaler sig. Det er muligt han ikke sportsligt fik så meget ud af Heerenveen, men han er da blevet realist, og kan se fordele og ulemper ved at blive i AGF.

hooge
11 år siden

Uden at genere Heerenveen alt for meget, så er det vel at stramme den at kalde klubben for en stor klub. De er vel ret beset stadig det tynde øl i en liga, der reelt kun tælder 3-4 gode hold.

T-Knogle
11 år siden

Der må da også være en Heerenveen der har et forklaringsproblem. Man kunne godt forestille sig at klubbens direktion sad og kiggede Danmark-Chile kampen igennem og spørger: "Lod du ham gå?"

kimmolaineren
11 år siden

Traeneren i Heerenveen hedder saa vidst i oevrigt Trond Sollied og er nordmand. Men nordmaend er heller ikke altid for kloge !