Dennis Høegh satser på den offensive midtbane

4

Tirsdag drager U21 landsholdspillerne, Frederik Krabbe, Kasper Povlsen og Dennis Høegh på træningstur til Mellemamerika.

Agffodbold.dk fangede Dennis Høegh her kort inden afgang, og angriberen glæder sig til, at komme under varmere himmelstrøg.

– Det bliver dejligt at spille på græs og få nogle træningspas i benene. Vi kommer til et andet vejr, end det vi har i Danmark i øjeblikket, så det glæder jeg mig til, siger den 19-årige offensivspiller.

Dennis Høegh håber på, at han igen vil spille på den offensive midtbane, som han gjorde sidst U21 Landsholdet var samlet.

– Ja, det gik rigtig godt i den seneste kamp mod Frankrig, og jeg håber lidt, at jeg igen kommer til at spille på den offensive midtbane, som passer godt til min spillestil.

U21 landsholdet skal møde Panama og Guatemala. Måske det bliver til et gensyn med Gustavo Cabrera der i efteråret var på kontrakt i AGF.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Jon Hare
12 år siden

Med Nando, Dioh og Graulund samt en fread stormene Sanel i truppen kunne det godt være at han også skulle satse på den offensive midt i AGF.

cv
cv
12 år siden

hva med venstre kant? er han ikke venstre benet? mener at han blev sat ind på venstre kant i en kamp i efteråret, men jeg kan jo tage fejl.

ulricht
12 år siden

Jeg tror ikke på hans potentiale – han bliver aldrig god nok til os for alvor. Er faktisk overrasket over, at han er på U21 med de få spilminutter, han har. Danmark må mangle unge succesrige spillere…

Men han har da lov at prove me wrong.. 😉

Utzon
12 år siden

Han virker bare ikke til at have fysikken synes jeg ikke?