Debutanten Bisseck til MTAC: Hellere 3 point end kampens spiller

0

Af Rasmus Thomsen

AGF spillede søndag aften 1-1 mod de forsvarende mestre fra Brøndby IF. I sæsonens første kamp, havde David Nielsen fire debutanter i sin startopstilling. Den 20-årige forsvarsspiller Yann Aurel Bisseck var blandt de startende debutanter. Og tyskeren blev kåret til kampens AGF’er på Ceres Park.

Flere fans spærrede øjnene op, da AGF endnu engang præsenterede en ny lejespiller. Denne gang var det en ung, tysk forsvarsspiller, der debuterede i Bundesligaen som 16-årig. Men i de seneste år, er det ikke blevet til mange minutters førsteholdsfodbold for Bisseck. Derfor skal karrieren hjælpes i gang hos AGF.

På trods af begrænset spilletid på CV’et, var Bisseck blandt de 11 startende i AGF’s startopstilling søndag aften.

Og hvilken debut, det blev, for den brølstærke forsvarsspiller. Hjemmepublikummet på Ceres Park kårede Bisseck til kampens spiller.

Det var da også en glad, men ydmyg debutant, som morethanaclub mødte efter kampen. Og Bisseck var en smule overrasket over kåringen som kampens spiller.

”Ja jeg er lidt overrasket. Fordi jeg er forsvarsspiller. Det er sjældent en forsvarsspiller bliver kampens spiller. Men selvfølgelig er jeg glad. Jeg er glad for, at fansene lagde mærke til min indsats og at jeg kan bringe noget glæde til fansene og mit hold”

 

Yann Bisseck leverede en stærk indsats mod Brøndby IF, men mod slutningen af kampen, måtte han lade sig udskifte med krampe. Her gjorde Frederik Tingager comeback.

Selvom Bisseck var glad for kåringen som kampens spiller på Ceres Park, var der dog ikke fuld tilfredshed hos den ydmyge tysker. Han ville hellere have haft en sejr, end ét point og en kåring som kampens spiller.

”Men det handler ikke om det (kåringen som kampens bedste spiller, red). Det er ikke vigtigst for mig. Vi fik ét point, men jeg ville vinde. Så hvis jeg kunne bytte min kampens spiller kåring med tre point, ville jeg gøre det”

 

Yann Bisseck og resten af AGF-mandskabet spiller igen på torsdag, når der fløjtes op til Conference League kvalifikation.

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments