Debat om Rasmussen: En spændende chef?

11

Det virker til, at Erik Rasmussen er en træner der uddelegerer meget ansvar ude til hver enkelt træner. I det seneste interview 442.dk har lavet med cheftræneren fortæller han, at Casper Bugge arbejder med forsvaret og Johnny Mølby med midtbanen.

Derudover virker det som om, at han selv tager sig af de offensive kræfter. Det virker som en ny og anderledes måde der arbejdes med spillerne på.

Under Ove Pedersen virkede det til, når man så træningspas, at han mere var ham der stod for det hele.

Det må da være utrolig spændende for Casper Bugge og Johnny Mølby, hvis det er tilfældet, at man arbejder mere i et trænerteam.

Hvordan ser i dette? Det er vel en mere manager/træner rolle og stiller langt større krav til, hver enkelt træner der er omkring holdet? Er staben dygtig nok til dette?

Få notifikation
Notifikation ved
11 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Unknown99
12 år siden

så man vi jo bare håbe at de er gode nok.. men lækkert at se Erik stoler på sit personale.. det må jo betyde, at han syns de er gode nok…

anyoneofus
12 år siden

Jeg tror det er en kæmpe gevinst for den enkelte spiller at der er flere aktive trænere omkring holdet. Det er alt andet lige nemmere for 3 personer at nå hele vejen rundt end det er for kun 1. Samtidig tror jeg også at ER's ledelsesstil vil lægge op til at spillerne kommer til at lære af hinandens kompetencer noget mere. Jeg tror ikke ER er bleg for at hive en spiller frem for at fortælle og forevise et eller andet hvis ER vurderer at vedkommende kunne lære resten af truppen noget. Han har jo allerede kørt en øvelse hvor… Læs mere »

Fanoe
12 år siden

Jamen det er vel fremtiden i dansk fodbold. Hvis vi vil være med der hvor det er sjovt, så må vi også lære af dem der har det sjovt.

ulricht
12 år siden

Igen – hvis Bugge og Mølby er gode nok, er det fint. Ellers må vi finde nogle specialtrænere, der kan.

Den helt rigtige stil. Der skal specialtrænere til for at flytte holdet de sidste procenter. F.eks. en defensiv trænerspecialist vil kunne gå meget mere i detaljer, kunne følge kampene med større fokus på forbedringsmuligheder og guide specialteamet (forsvaret) langt mere effektivt, end en enlig træner, der har alle spillerne.

Den helt rigtige vej. På tide at vi følger med!

dengamle
12 år siden

Ud fra mine erfaringer som leder i mere end 15 år imødeser jeg ER måde at lede AGFs fodboldhold med positive forventninger. Fodbold er efterhånden det eneste erhverv der ikke har taget moderne ledelsesprincipper til sig – så ingen tvivl om at ER har fat i den lange ende – og mange andre klubber vil følge hans linje omkring ledelse og ikke mindst hans måde at tackle mandskabbehandling på. Om det giver succes er der ingen garanti for – men hvis det ikke gør det er det i hvert fald ikke pga. ledelsesstilen, men spillerne, og ledernes evner, der måske… Læs mere »

Kari8
12 år siden

ER er klubbens ansigt udadtil, Selvom Jørgen N er den øverste chef (Ja Lars W kan i godt glemme at se nogensinde igen) og BS står for AGF fodbold afdelingen. Og her er ER klasser over Ove. Ove det dur ikke at stå som chef for et stort fodboldhold og sutter på fingrene i 90 min om ugen, hvis man så chefen for et andet firma stå sådan hver uge, ville der nok ikke være mange der ville investere i det firma.

Fanoe
12 år siden

@Kari8 – Syntes nu bestemt ikke der er nogen grund til at hive Ove's dårlige vane frem, han bider negle fordi han er nærvøs og det viser bare at det betyder meget for ham hvad der sker inde på banen. I tidligere tiden stod mange trænere og kæderøg ude på sidelinjen og det må jo så igen være fordi de går op i det og dermed er nærvøse. Alle mennesker har et nærvøst træk. Nogle ryger, nogle bider negle og andre tygger meget kraftigt på tyggegummi.. Der er ingen grund tl at svine manden til for at gå op i… Læs mere »

grind88
12 år siden

Jeg tror det er dygtige folk, vi har i AGF i det hele taget, og jeg tror, både trænere og spillere vokser med opgaven, hvis ER giver dem noget mere ansvar. Desuden tror jeg, det er motiverende for de enkelte spillere, at man træner med hver kæde for sig ind imellem, og hver spiller for sig på andre tidspunkter. Det er jo ikke sådan, at man behøver at spille på to mål hele tiden, som OP var glad for. Hvis holdet skal løfte sig, så må man netop finpudse detaljerne, som de fx gør i FCK eller andre klubber, hvor… Læs mere »

lolo2110
12 år siden

Jeg tror ikke at Casper Bugge må træne holdet. Han er ITU-træner og så vidt jeg ved betyder det at han bliver betalt af DBU, for at træne AGFs ITU-spillere, og må derfor ikke bruges som træner der udover. Men jeg kender ikke helt reglerne for ITU-trænerne

bombdropper
12 år siden

Jeg synes det lyder spændende, men jeg trykker på enig. Kun hvis trænerstaben er dygtig nok og de alle er med på hvordan der skal spilles. Der skal være en kanon fælles forståelse hvis det er flere forskellige trænere der svinger dirigentstokken til træning.

Alsgaard
12 år siden

: Korrekt. Jvf. http://www.dbu.dk/page.aspx?id=993 må en A+ træner, som Bugge er, ikke være træner eller assistenttræner for et hold.