Debat: Giver startformationen ikke sig selv?

14

Ny cheftræner er som regel ensbetydende med en ny spillestil og muligvis nye ansigter omkring startformationen. Men på hvilke positioner, er der egentlig reel konkurrence om pladserne.

Hverken i forsvaret eller i angrebet, er der vel de store spørgsmålstegn. Arthur Sorin, Anders Kure, Mark Howard og Michael Lumb formoder jeg, er så godt som sikre i den bagerste kæde.

Med Dioh Williams skadet, og eftersom han formentlig først er tilbage i august eller september, har Erik Rasmussen ikke de store muligheder her. Nando Rafael og Peter Graulund ser jeg som selvskrevne i startopstillingen i den nuværende situation.

Alternativet skulle være Jeremiah White på en af de to pladser i front.

Der, hvor det vel bliver rigtig interessant er på midtbanen. Her har AGF mange unge spillere: Niels Kristensen, Kasper Povlsen og Jens Gjesing er spillere der sagtens kunne trænge sig på, til en plads i startformationen.

Hvis man ser på midtbanen bliver Jakob Poulsen og Jerry Lucena vel fast inventar her. Derudover er Jeremiah White, som jeg forventer, bliver en vigtig spiller i Erik Rasmussens nye måde at spille fodbold på fast inventar. Derudover ser jeg kun en mulig plads eller en position, hvor der kan ske noget overraskende. Det er ved siden af Jerry Lucena på den centrale midtbane. Her tror jeg, at Kasper Povlsen vil få sit endelig gennembrud på AGF’s mandskab.

Mit bud på de 11´startende mod Randers FC og grundstammen på forårets AGF-hold

Rasmussen

Sorin – Howard – Kure – Lumb

Poulsen – Lucena – Povlsen – White

Graulund – Rafael

Enig eller uenig? Kom med dine synspunkter og forventer til forårets hold.

Få notifikation
Notifikation ved
14 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob
13 år siden

hvor er gjesing??

Rallemederen3019
13 år siden

Desværre er der ikke hentet en allan k på venstre back så lumb kan rykkes frem, vi har intet alternativ kure skal ihverfald ikke derud på den venstre back plads og pleidrup er for svag.

betinna
13 år siden

Forslag til startopstilling mod Randers
Steffen
Sorin – Howard – Budtz – Lumb
Poulsen – Davit – Gjesing – White
Graulund – Nando.

Poulsen og Davit fodrer angriberne, white udfordrer på venstekanten, Gjesing rydder op sammen med forsvaret, tror denne opstilling vil gi en sejr på 3 – 0,

Steen6372
13 år siden

Tror faktiskkun at det er den centrale midtbane ER er i tvivl om. Han har jo udnævnt White som en af vores stjernespillere, så det tyder på at han vil bruge ham på den ene fløj, ligesom Jakob P. er selvskrevet til den anden. Men der vil nok blive eksperimenteret en del på de to centrale pladser. At Gjesing blev udtaget til ligalandsholdet, lægger jo faktisk lidt pres på ER. For hvis man vælger at forbigå en landsholdsspiller, er der jo ingen undskyldning, hvis holdet ikke præsterer. Jeg kan da bare have min tvivl om hvorvidt vi har tyngde nok… Læs mere »

nlg
nlg
13 år siden

Devdariani bliver glemt i mine øjne. Han får det store gennembrud på AGF holdet i 2009. Han viste mod AAB som kampens bedste spiller at han kan spille højrekanten. I så fald kan man trække Poulsen ind på midten som den offensive eller Devdariani kan spille den plads, som han selv mener er hans bedste plads. Ellers er jeg ikke så uenig i opstillingen. Spørgsmålet er vel egentligt mest hvem som skal spille i midterforsvaret i første kamp mod Randers, hvor Kure har karantæne. Jeg er sikker på at White er en type, som Erik vil gå langt med. Kemien… Læs mere »

Jess Andersen
13 år siden

Jeg har oprettet en tråd til denne debat, så den ikke forsvinder i nyhederne :
[url]http://www.morethanaclub.dk/forum/viewthread.php?forum_id=40&thread_id=6956[/url]

Kosmiske_maane
13 år siden

Kan hellere ikke se hvorfor Lumb skal rykkes frem på banen. Kan godt være drengen har nogle kvaliteter der gør at han kan spille der, men lad os da hellere beholde ham, hvor han har vist at være bedst. hvis vi skal score en sweet deal på Lumb en dag, så skal vi absolut ikke flytte ham væk fra back pladsen.

hamtaroagf
13 år siden

Kure har aldrig kunne spille den venstreback han er kun blevet sat derud pga han var venstre benet.. Han har slet ikke teknikken til det.. så klart heller lumb der og white til at trække ind i banen og lumb til at komme med offensive løb..

nr27
13 år siden

Kure kan som sagt ikke spille første kamp mod Randers pga. karantæne. Ser man ud over den kamp, er jeg delvis enig i start 11eren. Synes det er lige satset nok at smide Kure på venstreback, og specielt ikke med en forholdsvis offensiv type so Lumb på kanten. Ikke ét ondt ord om Kure(!!!), men vi har før set ham som back….. Selvfølgelig har han udviklet sig helt enormt og blevet betydelig bedre end dengang, men er stadig ikke helt sikker på at han har den speed der skal til. Derudover håber jeg personligt at vi får Feilhaber at se,… Læs mere »

agffanthisted
13 år siden

Nu da Kure kan spille venstre forsvar, da han er venstrebenet synes jeg Budtz skal ind på midten og Kure ud til vesntre, da Lumb også kan spille midt synes jeg absolut han er at foretrække da han er meget offensiv indstillet.
HVA SIGER I TIL DEN HER FORMATION? :k:k:k:k

Steffen Rasmussen
Sorin-Howard-Budtz-Kure
Poulsen-Gjesing-Lucena-Lumb
Graulund-Nando

Budtz4ever
13 år siden

Håber nu at se Gjesing og Feilhaber på et tidspunkt.. ikke nødvendigvis sammen men ja 🙂

Meloveyou
13 år siden

Nu er Kure jo ude med karantæne mod Randers..

http://www.dbu.dk/sr/poolBooking.aspx?poolid=68133

Meloveyou
13 år siden

Ellers enig

silverfox
13 år siden

Jeg er ikke rygende uenig, men jeg mener at Gjesing står foran Povlsen. Povlsen skal dog nok give Gjesing kamp til stregen. White er for mig et stort spørgsmålstegn Kan ER coache ham så godt, at han finder sig til rette på venstrekanten? Alternativet er at gøre som Ove gjorde meget mod slutningen af efteråret, nemlig spille Lucena til venstre og lade Gjesing og Povlsen spille centralt. Det ligner umiddelbart ikke ERs stil, da det jo reelt vil betyde at vi spiller uden venstrekant. Men her er det så at det kunne blive spændende; spil Lucena til venstre og giv… Læs mere »