De kommende landskampe måske i Århus

14

I fredags faldt dommen over Danmark, og det indebar blandt andet at de næste fire kampe skal spilles 250 km væk fra Parken. Det betød at Esbjerg var det største stadion, udenfor denne radius, hvilket gav gisninger omkring kampene måske skulle spilles i Hamborg. UEFA har i dag ændret på dommen, så den stadig kan holdes indenfor landets grænser.

I en meddelese fra disciplinærkomitéen til DBU står der skrevet: “Skulle et af de potentielle stadioner ligge i en afstand lidt mindre end indikeret i beslutningen, vil UEFA godkende dette stadion, såfremt det opfylder UEFA’s krav til sikkerhed”

Alt tyder derfor på, at de næste kampe skal spilles i Århus. Brøndby er det næststørste stadion i Danmark efter Parken, men idet Brøndby ligger så tæt på København, så er det svæt at forstille sig at landskampene skulle holdes andre steder end i Århus. Senere på ugen afsender DBU sin anke til UEFA, hvorefter forhandlingerne om hvor kampene skal spilles begynder. Aalborg og Odense vil højst sandsynligt også komme i spil, men det forventes at DBU priotere NRGi Parks størrelse højest.

Få notifikation
Notifikation ved
14 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Bruusman
14 år siden

der skal vidst være løbe bane har jeg hørt

JackTheAce
14 år siden

Tror DBU vil arbejde for at kampene bliver afholdt på brøndby stadion… De har tidligere nævnt at Brøndby har den næsthøjeste sikkerhedsrangering af stadions i DK målt på uefa standarder (hvad det end går ud på)… DBU har blandt andet sagt at det virker mærkeligt at straffe os for en sikkerhedsbrist ved at tvinge os til at spille på et mindre sikkert stadion – ren dobbeltmoral ifølge DBU.
Lad os blot håbe at UEFA mener at Brøndby er for tæt på Parken, så det bliver Ã.rhus.

Bjorn Pedersen Due
14 år siden

Tror dog der er ret stærke fortalere for Ã.rhus, efter de nu har spillet flere velafviklede kampe herover, og ved at publikummet møder talstærkt op her.

Så jeg regner bestemt med at, at kampene eller dele af dem spilles i Ã.rhus.

CasperT
14 år siden

Det er gode nyheder. Er enig med BPD, nogle, hvis ikke alle, kampene bør spilles i Ã.rhus.

Harboe
14 år siden

Vi har jo ikke haft problemer med landskampe, Barca kampe, UEFA kampe (Randers-Fenerbache) og (Feynoord-Man. City).

Tror disse taler godt for det bliver i Ã.rhus, der er ikke de store problemer i denne sæson med sikkerheden, da det blev skærpet enormt meget efter OB-kampen og endnu mere efter HIK kampen.

Løbebanen er også en stor sikkerhed, da kontrollørerne kan deles op i flere områder, ved tilskuerne, længere inde og ved banen. Dette vil gøre en store forskel ind i f. eks KBH hvor de ikke var tilstede udover det sted de stod og snakkede og så bold.

KS
KS
14 år siden

Husker da ellers at der var ca.30 fenerbahce fans der tændte romerlys under kampen og måske flere der rendte på banen efter kampen. Men det er selvfølgelig også Fenerbahce… Men tror bestemt også at det bliver Ã.rhus.

btw – kunne man ikke grave banen ned, fjerne løbebanen, bygge en ny nedre tribune og dermed øge tilskuerkapaciteten til 28.000 – nice!!

h-aaen
14 år siden

Tror aarhus har en rigtig stor fordel i at DK-Irland skal spilles her. Det vil jo betyde at landsholder får samme hjemmebane hele efteråret. Og at vi har en træningskamp til at lære hvordan det er på NRGI Park.

Champ
14 år siden

kan simpelthen ikke se, at det skulle kunne blive andre steder end i århus. De 2 andre stadions er da for små. mener også, at Ã.lborg har ståpladser i enderne, og de må da ikke bruges til internationale kampe vel?

Bjorn Pedersen Due
14 år siden

Tror ikke der er nogen regler for, at ståpladser ikke må bruges.

Mener bare at overdækkede sidepladser skal udgøre en hvis mængde. Om de så gør det i Aalborg er en anden sag

Brink182
14 år siden

Det skal være siddepladser…

Det var også derfor de sagde der kun var plads til 5.500 i Esbjerg – fordi kun siddepladserne måtte bruges…

Laudrup
14 år siden

Jeg er nu enig med Champ, er ret overbevist om at der ikke må benyttes ståpladser til internationale kamoe af sikkerhedsmæssige årsager.
Men var der ikke noget med at AaB har investeret i nogle mobiltribuner som kunne erstatte ståpladserne til de internationale kampe?

Jonas S
14 år siden

Jamen, så kan brødby-stadion jo heller ikke komme på tale. der er jo også ståpladser.

Ã.lborg- og odense stadion kan sku heller ikke komme på tale! Da slet ikke når alternativet er NRGI park. Meget bedre stadion!

JackTheAce
14 år siden

der må gerne VÃ?RE ståpladser, men de må ikke benyttes… Så brøndbystadion kan sagtens bruges, dog ikke med fuld kapacitet.

JEg er blot spændt på hvad "lidt mindre afstand end 250 km" indebærer…
UEFA kunne vel sagtens finde på at sætte grænsen således at Aalborg lige akkurat kan benyttes, men Ã.rhus ikke… Det afhænger vel lidt af hvor hårdt de mener vi skal straffes. Men det lugter lidt af at de bare vil have den væk fra københavn, så mon ikke det ender med NRGI-Park…

El Mundo
14 år siden

http://www.bt.dk/article/20070611/SPORT01/70611049/0/A

Formuleringen skulle lyde, at kampen ikke må spilles i nærheden af Parken og at det skulle dække hovedstadsområdet.

BT skriver så også at Ã.rhus¨må være det naturlige valg til de fire kampe.