David skal tæmme hestene: Derby-dag skal give tre points

2

Derby-dag. Det lyder så godt i ørene, og søndag klokken 16.30 er det lige netop, hvad AGF-fans har ventet på længe.
Randers gæster Ceres Park i den evige kamp mellem storebror og lillebror. Vi går dog ind til kampen med en noget broget statistik fra de seneste kampe.

AGF har nemlig ikke slået Randers i de syv seneste indbyrdes kampe. Senest var i august 2015, og i mellemtiden er det blevet til fem nederlag og to uafgjorte. Målscore: 4-14 i kronjysk favør. Det bliver lavet om søndag.

AGF har hængt lidt i bremsen de seneste par kampen. FCK-kampen var et spørgsmål om stamina, en fatal fejl og et FCK-mandskab, der bare blev ved med at presse på, det er hvad det er. AaB og OB-kampene er en anden snak.

Læs også: Ceres Park i fremgang, flere strømmer stadig på stadion

Vi skal op i gear, straffe når halsen er blottet og gå ind til Randers kampen som om den var afgørende i forhold til Top 6-placeringen. Det er den næsten også, tre points kan være altafgørende i målsætningen om Top 6.

AGF skal udnytte Randers’ svage form

Mange kampe på få dage kan give udsving i AGF-lejren, men det burde ikke være noget problem for David Nielsen og co. – det trods alt Derby vi snakker om.

Randers er skidt kørende for tiden. Nok skaber de chancer og holder faktisk overraskende godt i bolden til tider, men de mangler skarphed. Angriberne, Stokke og Riis, er ikke just i målform og tilbage står Randers med det spørgsmål vi stillede os selv for et par måneder siden; hvem skal score målene.

Deres store satsning, Lobzhanidze, har heller ikke ramt formen, og hvis vi kan få lukket ham ned på kanten, hvis Guira spiller op til niveau og lukker af i de offensive stød, hvis Sana får gang i de afgørende pasninger og Ankersen eller Bundu er på plettet, så ligner det nærmest en skudsikker plan.

Bundu is back

Bundu er igen tilbage efter hans småskade, men havner han på kanten igen? I hvert fald er Kaastrup ude af truppen mod Randers, mens Mmaee hænger i. Det kunne tyde på, at Bundu får en kant mens Mmaee fortsætter på toppen.

Læs også: Ceres Park i fremgang, flere strømmer stadig på stadion

Men hvad så med Stage? Altmuligmanden spillede defensiv midt mod AaB men kant mod FCK. hvis Bundu får en kant sammen med Ankersen, så kunne konstellationen med Guira som 6’er Stage og Amini foran ham og så Sana som offensiv midt være en frækkert for AGF, der kan udnytte Randers tunge ben i kombinationsspillet.

Den forventende startopstilling:

AGF (4-1-4-1): Whalley – Mikanovic, Kanstrup, Juelsgård, Højer – Guira – Stage, Sana, Amini, Ankersen – Bundu

Spiltips på kampen – masser af kort

*Indeholder betalt reklame.*

Sidste kamp ramte vi Ankersen til at score til hele odds 4.00. Hvis der er noget, der tyder på mange mål i kampen mod Randers, så er det AGF’s seneste kampe. 2-2, 2-2, 4-2. Det er komplet modsat sidste sæson, hvor målene i begge ender var sparsomme. Vi tror på, at målstimen bliver ved.

Du får Odds 2.06 på Over 2.5 mål i kampen her!

Den frække byder på kort spil. Der kommer i snit intet mindre end 4.4 kort per kamp, når de to klubber er mødtes i Superligaen. Spil på Over 5.5 kort til 3.95 hos LeoVegas.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

“Det kunne tyde på, at Bundu får en kant mens Mmaee fortsætter på toppen”

Hvordan hænger det sammen med, at I forventer at Bundu starter på toppen, og Mmaee på bænken?