David Nielsen til MTAC: Vi skal ikke være pessimister, når det går godt

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF vandt i dag endnu en flot sejr i 3F Superligaen og beholdt dermed 3. pladsen i ligaen. Sejren over FC Nordsjælland betyder også, at man nu har 4 point ned til 7. pladsen og derfor er AGF nu placeret lunt i svinget til en plads i top-6.

Den seneste stime af sejre, skaber naturligvis glæde og eufori blandt de mange AGF-fans, og i dag havde lige knap 10.000 mennesker fundet vej til stadion. I pausen blev der blandt andet snakket EM fodbold og flere var allerede i forberedelserne til EM 2020 betting, hvor der potentielt kan være flere af AGF spillerne der skal med.

AGF har været udsat for mange drillerier, grundet fortidens spådomme om gode tider, som er endt i katastrofe og nedrykninger. Men ifølge en glad cheftræner, så skal man ikke automatisk være pessimist i Århus, når det endelig går godt:

– Vi skal ikke være bange for de ting der, ”nu går det nok snart galt”. Vi skal blive ved med at præstere som vi gør. Vi skal ikke gå rundt, og være pessimister når det går godt. Det er jo håbløst, så bliver vi aldrig stærke nok som klub til, at kunne være der hvor vi gerne vil være sagde David Nielsen til morethanaclub.dk efter dagens sejr.

David Nielsen mener at den gode periode bl.a. skyldes, en kombination af, at flere af de bærende spillere, har været i klubben i længere tid, samt at spillerne arbejder benhårdt på træningsbanen.

Til de fans som ikke kan lade være med, at drømme om mere end blot en top-6 placering, var cheftræneren også klar i mælet overfor MTAC:

– Fans skal altid drømme. Det er vigtigt at drømme og det er vi gode til i Århus. Alle omkring os skal drømme, men vi skal bare gå på arbejde og gøre det der skal til. Lige nu nyder vi bare at spille fodbold.

AGF spiller igen søndag den 6. oktober, når hestene fra Randers byder op til topkamp i 3F Superligaen.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
russertyv
2 år siden

– Fans skal altid drømme. Det er vigtigt at drømme og det er vi gode til i Århus. Alle omkring os skal drømme, men vi skal bare gå på arbejde og gøre det der skal til. Lige nu nyder vi bare at spille fodbold. – Smuk citat.