David Nielsen til MTAC: Vi er et aggressivt hold

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Søndag aften led David Nielsens tropper sæsonens første Superliga nederlag. Gæsterne fra FCK rejste hjem fra Aarhus med en 1-0 sejr. Kampen mod københavnerne bød på en masse hårde dueller, infight og adskillige gule og røde kort.

Af Rasmus Thomsen

Dommer Mads Kristoffer Kristoffersen havde en travl dag på kontoret, da han søndag aften dømte kampen mellem AGF og F.C. København på Ceres Park i Aarhus.

To gange i første halvleg, måtte dommeren stoppe spillet på grund af VAR-gennemgang. Første gang resulterede det lange spilstop i et straffespark til F.C. København. Ved anden VAR-gennemgang blev Albert Grønbæk dømt offside, i en situation hvor aarhusianerne havde håbet på straffespark.

Udover de to VAR-situationer, var der godt gang i intensiteten mellem klubberne fra Jyllands to største byer.

Mads Kristoffer Kristoffersen havde taget sine gule og røde kort med til kampen for at bruge dem. Hele 12 gange uddelte Mads Kristoffer Kristoffersen gule kort ud til spillere på banen. Hjemmeholdets midtbanekriger Nicolai Poulsen endte med at få to gule kort, og måtte derfor gå fra banen med et rødt kort til følge.

Det samme skete for udeholdets angriber Mikkel Kaufmann. Derfor sluttede kampen 10 mod 10.

MTAC mødte AGF-cheftræner David Nielsen efter kampen. Vi spurgte om det var hjemmeholdets gameplan, at kampen skulle spilles så hårdt.

“Det tror jeg også var meningen fra FCKs side. Men vi er et aggressivt hold og det er ikke nogen overraskelse, at vi er aggressive. Det skal man, hvis man vil have en chance imod dem”

Det var en streg i regningen for AGF, da Nicolai Poulsen fik rødt kort efter en times spil. Heldigvis for AGF, blev det kun til omkring et kvarter i undertal, da Mikkel Kaufmann  også endte med et tidligt bad.

Vi spurgte David Nielsen om det alligevel ikke kammede lidt over for AGF-spillerne i kampen, da det endte med rødt kort og et hav af gule kort.

David Nielsen synes dog, at Poulsens andet gule kort var hårdt dømt.

“Jeg tror faktisk, at det der sker er, at Nicolai kommer jo først på bolden og så sker det, at hans fod havner lidt for højt oppe i luften. Jeg tror, at det er derfor de vurderer, at den er til gult”.

“Men jeg er jo af den gamle skole og jeg mener altid at… Der var også et gult kort til Zeca tror jeg, hvor han også kommer først på bolden.”

“Jeg er jo af den gamle skole og mener, at kommer man først til bolden, så kan man dømme et frispark. Jeg synes det er hårdt at dømme et gult kort. Og det var det også i den anden situation med Zeca”. 

AGF spiller næste kamp en mandag. Her venter et opgør mod rækkens nummer et SønderjyskE. Kampen spilles mandag den 2. november.

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Willow
11 måneder siden

Ligesom mod Randers, kammede det fuldstændigt over. Det er fedt der gåes til ståle(t) (haha – havde været sjovere for 3 uger siden), men de glemmer fuldstændigt at spille fodbold…