David Nielsen til MTAC: Det er ikke tro der mangler i dag

1
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF skuffede stort i dagens kamp mod Silkeborg. Mere end 22.000 tilskuere var mødt op på Ceres Park med forhåbninger om en sejr.

På trods af mål og masser af underholdning, så måtte de fleste tilskuere gå slukøret hjem, da gæsterne fra Silkeborg løb med sejren på 4-3.

AGF-træner David Nielsen var naturligvis en skuffet mand efter nederlag for anden kamp i træk. Men overfor morethanaclub.dk, gjorde David Nielsen det klart, at troen hos spillerne stadig er der:

– Det er ikke tro der mangler i dag, men vi er ikke skarpe nok rent defensivt i nogle situationer, hvor vi selvfølgelig skal afvise dem. Det er vi ærgerlig over. Og så har vi muligheden både ved 2-1 og 3-2, til at score det mål der kan gøre kampen lidt rolig, og få os til at føle at vi har lidt kontrol. Men det formår vi ikke at gøre i dag, og det bliver vi straffet hårdt for.

David Nielsen var meget imponeret over den store opbakning fra lægterne, men det var nederlaget der fyldte mest hos cheftræneren:

– Ja det er jo helt voldsomt (at der var 22.175 tilskuere red.). Lige nu er vi selvfølgelig mest irriteret over, at vi ikke formår at vinde en kamp som lå til os, og hvor vi også får produceret så mange chancer. Så det var ærgerligt.

Næste modstander for AGF er Danmarksmestrene fra F.C. København. Det skræmmer dog ikke umiddelbart David Nielsen, som fortalte til morethanaclub.dk, at det er AGFs egen indsats som betyder noget – ikke modstanderholdet:

– For os betyder det ikke så meget hvem vi spiller mod. Vi har tabt til Lyngby og Silkeborg, og vi har slået nogle af de store hold. Så for os handler det egentlig ikke så meget om, hvem vi spiller mod. Det er mere vores eget niveau, der definerer om vi vinder eller ej.

AGF spiller mandag den 28. oktober mod F.C. København på Ceres Park

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
habo95
Bruger

Ok, troen var der – beroligende? vi fik da så sandelig udstillet, hvad “troen” kan udrette på egen hånd!