David Nielsen: Sverrisson og Ruben Ligeon kommer til januar

Skrevet den 12. december 2017 - 10:16 af
Foto. AGF.dk

Björn Daniel Sverrisson startede inde, da AGF tog hul på sæsonen. Det var dog mere eller mindre også det eneste spilletid, som islændingen fik, inden han blev udlejet til Vejle, hvor han desværre heller ikke har haft den store succes, men alligevel blev det til flere placeringer i startopstillingen sidst på efteråret.

I Vejle fortsætter Sverrisson dog ikke, han vender tilbage til AGF og starter op med resten af truppen til januar:

“Han møder ind i januar og begynder på lige fod med de andre spillere. Jeg har ikke trænet ham selv endnu, men jeg ved godt, hvad han står for”, lyder det fra David Nielsen til Jyllands-Posten.dk.

Sverrisson er dog ikke den eneste spiller, der kommer til januar. David Nielsen fortæller, at man har aftalt med prøvespilleren Ruben Ligeon, at han skal vende tilbage til Aarhus i januar.

“Ja, han kommer tilbage til os i januar. Han er en anderledes type back end det, vi har, og det er en position, vi er udfordret på. Vi har ikke rigtig spillere, der kan supplere eller træde ind i stedet for Dino Mikanovic, og vi har ikke den helt unge back på vej op gennem systemet. Så derfor er det fint, at vi får prøvet ham af i januar”, lyder det fra David Nielsen til samme medie.

 

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Ja, alle skal da ha chancen, men hvis han ikke bliver brugt som andet end indskiftningsspiller i Vejle er der nok lang vej. Men vi mangler godt nok en go def. midt. Også spændende med Ruben. Nogen som har set ham?

  1. @skipper
   DN har udtalt i et interview med mediano.nu, at han ser Guira som vores def. midt (6¨’er). Så jeg tror ikke du skal regne med, at der kommer nogen ny til den plads.

 2. Jeg synes det er lidt en mysterie hvad der skete med Sverrison.
  Han var virkelig vigtig i foråret og udgjorde sammen med Amini en stærk central midtbane – To kampe inde i den nye sæson (Som ret skal være ret – ikke var fremragende) og væk med ham.

 3. Sverrison pissede fuldstændig ved siden af, i åbningen mod Horsens. En håbløs ringe præstation, som helt fortjent affødte en tidlig udskiftning. Her valgte han så at skabe sig på bænken og kaste med ting og sager, og jeg tror, at det fik Glen til at se andre veje end Sverrisons. Jeg synes også, at hans opførsel var fuldstændig utilgivelig – han satte sig selv over holdet. For min skyld må han meget gerne finde en anden klub.

  1. Det er jeg slet ikke enig i. For mig at se handlede det om, at han udmærket vidste, at han havde leveret en elendig indsats. Hvis man ikke er frustreret og skuffet over at blive skiftet tidligt ud, så er man satme ikke motiveret nok til at skulle spille – så for mig at se handler det ikke om at sætte sig selv over holdet, og jeg synes det er håbløst at han ikke fik en chance mere, for som det også nævnes i kommentarerne her, så var han stærkt spillende i nedrykningsspillet.

   Jeg håber DN giver ham en chance, for jeg tror han kan blive et stærkt kort og tænker også DN kender ham fra tiden i Norge

  2. Som sædvanligt har jeg umådeligt svært ved at følge din tankegang, Mikle94.
   Det var bestemt en ringe indsats i den kamp, men hvis en spiller ikke må blive frusteret over at have leveret det samt blive taget ud tidligt, så ved jeg næsten ikke hvad der skal til.
   Han fik ingen chance for at rette op på sin fejl, på trods af at han tidligere altså har leveret varen i en afgørende periode for klubben.

   Skal Sana så også finde en anden klub? Han var bestemt ikke tilfreds med at blive taget ud imod BIF og gik fuldstændig forbi Ankersen som var på vej ind.

  3. Dertil kan man vel også sige at samtlige spillere i den kamp kunne være skiftet ud for manglende indsats.. At pege på en enkelt spiller der var ringe i den kamp er umuligt, måske pilen peger på en træner der ikke formåede at sætte sine spillere op til en skid..

 4. Den virker lidt underligt at vi skulle kunne bruge Sverrison. Han blev målt og vejet for let i Vejle og i min optik havde han heller ikke klassen til superligaen. Jovist, han skal da have chancen som alle andre, men lad os nu komme af med nogen af de middelmådige spillere der render rundt i AGF og kom videre tak. !

 5. Kan godt lidt Sverrisson, bl.a. fordi han er en af de få af vores midtbanespillere, der har vist noget skudfarlighed (jo, Amini havde også lidt i starten, men den trussel er sidenhen forsvundet helt), men vi skal ha’ skilt os af med nogle af alle de 8’ere vi har, og i stedet finde nogle rigtige 6’ere, og 10’ere!

  Umiddelbart ville jeg ha’ valgt Sverrisson fremfor flere af dem vi har brugt på den centrale midtbane, men det tegner ikke godt for hans niveau, at han kun har været reserve i Vejle. Ved ikke om de har begået samme fejl som Glen, og tro at Sverrisson er 6’er?

  Hvad angår DN’s udmelding om Guira som 6’er, så er jeg bange for at det bliver samme fejl om igen. Det vi nåede at se til ham inden han blev skadet tydet i hvert heller ikke på at han var stærk nok til positionen.

  Faktisk kan jeg ikke stille en tilfredsstillende midtbane med de spillere vi pt. har i truppen.
  Jo, Amini og Stage har vist at de måske er stærke nok rent defensivt, men det kræver en stærk kreativ 10’er, der også er målfarlig foran dem. For der er ingen af dem, der formår rolle som spilfordeler!

  Skal vi spille 4-2-3-1, så har vi dog umiddelbart ikke angriberen til det.
  Duncan kunne før i tiden, men er blevet for langsom. Junker har endnu ikke vist sig som goalgetter, og mangler noget fysik ift. at ligge som ene angriber. Samme er gældende for Riel, der dog ligesom Junker har netop den fart Duncan mangler, men virker udelukkende som en omstillings-angriber.
  En ene-angriber skal være mere allround end dem vi har.
  Skal vi derimod spille 4-4-2, så gør vi enten midtbanen for sårbar defensivt ift. et forsvar, der ikke virker ret robust. Eller også fjerne vi al form for kreativitet, og får ikke skabt store nok chancer!

  Jeg regner ikke med den store udskiftning i kommende transfervindue, men skal DN rykke holdet op af dyndet, så skal der nyt blod til.
  Bl.a. en def. midt. med blik for spillet; enten en type som Jacob Poulsen eller Martin Jørgensen, eller en god gammel “skraldemand” a’la BSN.
  Eller også skal Sana skiftes ud med ‘en, der rent faktisk gider arbejde, og levere i mere end meget små glimt. Under alle omstændigheder tror jeg gerne jeg vil ha’ Sana byttet ud (ja, han blev afgørende mod Brøndby, men var dårlig i det meste af kampen, og har været det i næsten alle kampe).

Skriv et svar