David Nielsen: Alle spillere skal i brug i morgen

Skrevet den 12. januar 2018 - 15:11 af
Foto: ritzau7Ernst van Norde

I aften er det endelig muligt at se AGF på banen igen. Godt nok er det ikke den store grønne græsplæne, men derimod Brøndby Hallen, hvor der afholdes KMD Cup.

10 AGF spillere er blevet udtaget til aftenens turnering der løber fra kl 19:00 – 22:00, og de 10 spillere har formentlig travlt med at komme hjem efter turneringen, da de skal spille træningskamp mod Aarhus Fremad kl. 12.00 i morgen.

Cheftræner David Nielsen fortæller nemlig til AGF’s hjemmeside, at han forventer at bringe alle spillere i brug:

“I årets første træningskamp skal alle i aktion, og i kampen ønsker vi at se noget af den energi, vi har vist hidtil, men vi er også opmærksomme på, at spillerne i øjeblikket bliver belastet. Træningskampen i morgen er blot én af flere her i opstarten”, lyder det fra David Nielsen til AGF.dk

Træningskampene hjemme i Aarhus er mod modstandere fra de lavere rækker, og det er der en ganske simpel årsag til, fortæller cheftræneren:

“Det handler om, at den modstand, vi møder her i starten, giver os chancen for at arbejde med netop det offensive spil. Når vi senere rejser på træningslejr i Portugal, vil vi møde lidt stærkere modstandere. Det betyder, at vi her kan skifte fokus lidt og arbejde med nogle andre facetter i spillet, så det er tanken bag det”, lyder det fra David Nielsen.

Træningskampen mod Aarhus Fremad bliver livestreamet på AGF.dk, mens KMD Cup sendes i aften på TV3+banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Skriv et svar