David Nielsen: Der skal ikke ændres en masse i transfervinduet

Skrevet den 28. november 2017 - 12:39 af
Foto: ritzau7Ernst van Norde

Det var alt andet end en skøn kamp, som de mange AGF fans der tog turen til Heden i Midtjylland, var vidne til i går.

Et nederlag på hele 4-0, og kun ganske få chancer til De Hviie, og dermed det femte nederlag ud af seks mulige for cheftræner David Nielsen.

Cheftræneren har dog ingen ønsker om at handle stort ind i det kommende transfervindue, da han hellere ser, at han får spillerne til at nå der potentiale.

“Jeg tænker slet ikke over at ændre på en hel masse i transfervinduet”, udtaler David Nielsen ifølge bold.dk og fortsætter:

“Lige nu får jeg ikke alle spillerne til at leve 100 procent op til deres potentiale, og det vil jeg først og fremmest gøre”, lyder det fra cheftræneren.

Det har ellers været typisk AGF i de sidste mange transfervinduer, at holde gang i svingdøren, og det kan netop være et roligt transfervindue der mangler, for at få holdet spillet sammen.

Hvad mener I? – Bør AGF handle i vintertransfervinduet?banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Jeg mener, at AGF skal erkende, at de igen har bragt sig i en situation hvor en væsentlig del af truppen skal udskiftes over den kommende 8-10 måneder. Man kan derfor ligeså godt komme i gang med, at højne niveauet.

  Følgende spillere kan afskibes (mange andre er umulige at komme af med).

  Alexander Juel Andersen
  Bjøn Daniel Sverisson
  Daniel A Pedersen
  Mikkel Rask
  Michael Zacho
  Nimo Gribenco

 2. Der er helt seriøst ikke én eneste spiller, som jeg mener kan være en del af truppen, såfremt vi går efter at spille med i toppen af dansk fodbold. Allerhøjest tre: J. Ankersen, hvis han kommer i form, Bundu hvis han udvikler sig yderligere (Han har alderen med sig) og André Riel (vores pt. bedste angriber), som måske vil kunne fungere som indskifter ellers er niveauet i truppen simpelthen for lavt. Ud med resten tak! Sana er teknisk god men besidder ingen viljestyrke. Det er derfor han aldrig er slået igennem i nogle af de klubber, hvor han har været.

  Der er ingen x-factor i truppen. Vi har lige nu en enestående chance for at bygge et storhold op omkring vores U17 årgang, som virkelig gør det godt. Vi skal give dem chancen fra et tidligt stadie samtidig med, at vi fokuserer på kvalitet frem for kvantitet og herefter tænke langsigtet og acceptere, at vi kommer til at ligge i bunden de næste par år. Først og fremmest er det dog vigtigt at ledelsen formår at udvikle et koncept og en vision, som vi målrettet kan arbejde henimod. Lige nu er der jo ingen på Fredensvang der ved hvilken form for fodbold vi gerne vil stå for. Det er i hvert fald ikke noget der er kommunikeret klart ud. Ikke for at rose vores arvefjende BIF for meget men har stor respekt for deres strategi 6.4, som jeg mener vi kan lære meget af. Spørgsmålet er så om man har tiltro til at den nuværende ledelse formår dette – det har jeg personligt ikke.

  Slutteligt synes jeg der bliver fokuseret alt for meget på, at vi har det 4. største spillerbudget i suppen. Hvad med det 2. største opland??? Hvorfor er der ingen der snakker om at få udnyttet alt det talent vi har rundt omkring i Østjylland? Hver gang der er en spiller der kan lidt ud over det sædvanlige ryger han til FCM. Det er jo en kæmpe skandale, som igen peger tilbage på ledelsen. Lad os nu få satset på vores store opland.

 3. Vision: ‘AGF skal være blandt Skandinaviens bedste fodboldklubber’.

  Mission: ‘Aarhus Elite – selskabet bag AGF – ønsker at være kendetegnet ved vindermentalitet, hårdt arbejde og at være samlingspunkt for Aarhus’.

  Ovenstående er taget fra hjemmesiden. Det er helt seriøst ledelsens strategi! Der står intet om, hvordan vi bliver én af Skandinaviens bedste fodboldklubber. Hvis man sammenligner dette med Brøndbys strategi 6.4 er det jo som at sammenligne Davis med Goliat. Ny ledelse tak!

 4. DN har ret. Det er et stort uforløst potentiale i truppen.

  @thomas K. Vi kan/skal afskibe disse spillere. De kan evt erstattes med “egen avl” og 1-2 nye profiler.

  Det er ledelsens håbløse arbejde gennem årtier som har fejlet. At JN igen skal skabe sig i offentlig forum er jo tragisk.
  JN har bo åbentbart et stort behov for at lege cirkusklovn i tv.

  1. JN’s optræden er faktisk mere deprimerende end holdets indsats i aftes. Lære den mand aldrig noget som helst?

   JN var vel hoved årsagen til, at GR ikke havde lyst til længere at arbejde i AGF. Efter sigende allerede straks efter sommerferien i år.

   Tragisk, idiotisk og ikke mindst tankevækkende!

Skriv et svar