David Nielsen roser holdet mens Kanstrup undrer sig over manglende straffespark

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Det blev en langgaber på vestkysten da AGF skulle forsøge at opretholde den flotte sejrsstime. 

Det har været en god periode for David Nielsen og co. Flot offensivt spil har kviteret i masser af mål, og et par gode af slagsen. Defensiven har haltet lidt, særligt mod Horsens, men også Brøndby, der fik udlignet to gange på trods af en AGF-føring.

Det gav lidt bange anelser optil Esbjerg-kampen. Den defensive organisation som David Nielsen og Ruben Sellés har opbygget vaklede i de to kampe, og med fravær fra Backman skulle Kanstrup virkelig hive op i underbukserne for at holde Esbjerg fra at score. Og det gjorde han sammen med holdet. 0-0, en klassisk AGF-ret på menukortet, men ikke desto mindre ét point taget fra et velspillende Esbjerg-mandskab. Dermed forstætter vores status med kun ét nederlag i sæsonen. Det er vel godkendt?

Efter festfyrværkeri og århusiansk folkedans ovenpå successejren mod Brøndby mener David Nielsen, at holdet har brug for at lande, og et sikkert point mod Esbjerg er ikke den værste måde at gøre netop det på.

Læs også: Kampreferat fra nulløsning i Esbjerg

– Vi skal huske på, at det har været en uge med tre kampe (pga pokalkamp, red.), og derfor mangler vi nok noget kvalitet med bolden i flere situationer, men det er et udtryk for netop det, og jeg er glad for at se, at spillerne går ind til kampen på den her måde. Vi holder nullet.

– Det var utrolig vigtigt for os efter at par vilde kampe med mange mål. Jeg synes, at vi lander godt efter at have været helt oppe at flyve efter sidste weekend, siger David Nielsen ifølge stiften.dk

Snydt for et klokkeklart straffespark?

Det er ikke første gang i den indeværende sæson, at AGF føler sig snydt ovenpå en potentielt kampafgørende kendelse. I går var endnu en dag på kontoret for AGF-fans og spillerne. Kanstrup mener selv, at der ingen tvivl var om dommerens fejlkendelse:

– Vi kunne have fået de tre point, hvis der var blevet dømt straffespark. Jeg står langt væk, men jeg kan godt se det, så det undrer mig lidt, at han (dommeren red.) ikke ser det, siger AGF’eren i følge Tipsbladet.dk

Kanstrup forstætter og tilslutter sig cheftrænerens holdning til præstationen:

– Når det er sagt, så hæfter jeg mig også ved en god holdindsats, og så må vi finde de ekstra procenter frem til næste gang, lyder det fra kaptajnen til BT.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved