David Nielsen om Rubén Sellés: Vi komplimenterer hinanden godt, men ser fodbold på to forskellige måder

7
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Han har en prominent fortid i store klubber, en sans for det taktiske og så er Rubén Sellés måske en overset faktor i projektet AGF.

Det er 10 år siden Sellés fik sit første trænerjob, i Grækenland. Senere har destinationen heddet Aserbajdsjan, Norge, Rusland og Spanien.

Til trods for den relativt unge alder, så virker Rubén Sellés som en mand med en fodboldviden svarende til det dobbelte af sin alder. Vi snakkede for et par uger siden med David Nielsen, om den spanske talnørds rolle i AGF:

– Først og fremmest et ekstra lag af detalje – som er utrolig vigtigt. Vi komplimenterer hinanden godt og der er god dynamik mellem os, men vi ser også fodbold på to vidt forskellige måder, og det er den tilgang vi i længere tid har forsøgt at få tilpasset. Vi bliver stadigvæk bedre og bedre og udvikler os fortsat, fortæller David Nielsen til MTAC.

Læs også: Interview med Peter Rudbæk: Manden der fortryllede Århus

AGF er et projekt, der måske større end nogensinde, omend vi nogen gange ikke føler det. Det er tydeligt at man fra ledelsens side har forsøgt at etablere en langsigtet løsning i David og Ruben. Om projektet og samarbejdet med David Nielsen siger Rubén Sellés til AGF.dk:

– Jeg har også været imponeret over den enorme tro på projektet i klubben. Den ses blandt andet med det nye klubhus, som er en fantastisk tilføjelse til træningsanlægget på Fredensvang. Jeg har meget ansvar og mange arbejdsopgaver under David, hvilket jeg ser som det bedste ved at arbejde sammen med ham. Jeg laver endda mere end en normal assistenttræner gør, fordi det simpelthen bare er Davids måde at gøre tingene på. David er også fantastisk til at kommunikere. Han formår altid på spillermøder og inden kampe at ramme en følelse, der er med til at give spillerne og resten af holdet det helt rette spændingsniveau.

Det virker som en rigtig løsning. Der er manden med motivationen, viljen og evnen til at samle en trup, og så er der manden med genistregerne og det taktiske overblik. Selvom taktikken i nogle kampe har haltet og virket forkert, så er det nok  bare en del af processen og en del af projektet, som vi fans må lære at stole fuldt og fast på.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
lurifax
Bruger

Men hvorfor bliver det egentlig ikke rettet? En meningsforstyrrende stavefejl i rubrikken bør man da altid rette!

zcml
Bruger

Haha! Nu “faldt 10-øren”. 😀

Aros
Bruger

Vi komplimenterer hinanden godt

“Nej, hvor er du dog en dygtig træner, David”.

“Ih, mange tak, Ruben. Jeg synes også, at du er aldeles fremragende”

😀

Nudi
Bruger

Ha-ha, det var også min første tanke, da jeg fangede overskriften!

Howard
Bruger

Det hedder komplementerer og ikke komplimenterer.

Nudi
Bruger

Eller “kompletterer” – som i “gør komplet” – er også en mulighed. Men hvis DN rent faktisk har sagt det i den forkerte betydning, hvad er det så lige man gør? Det er sgu lidt konge!

lurifax
Bruger

Nej, “kompletterer” er ikke en mulighed i sammenhængen. Det ved du sikkert også. Selvfølgelig menes der “komplementerer”. Og det er pinligt, at det ikke rettes af MTAC.