David Nielsen om opstarten: “Det er bare hårdt arbejde hver dag”

0
© Nicklas Jacobsen - JacobsenPhotography

Af Martin Haastrup Madsen 

Vi tog os en kort snak med cheftræner David Nielsen om hans forventninger til opstarten, nye angribere, potentielle taktiske ændringer og den kommende træningskamp mod FC Midtjylland.

Efter AGF’s opstart begyndte for godt to uger siden, har David Nielsen og trænerteamet arbejdet hårdt med holdet. For en uge siden tog holdet til cheftrænerens fødeby, men er nu tilbage på Fredensvang, hvor opstarten er godt i gang. Det har indtil videre budt på en 2-2 kamp mod Viborg FF, og David Nielsen er fint tilfreds med opstarten indtil videre.

”Opstarten har været god. Det er bare hårdt arbejde hver dag. I Skagen fik drengene kun set lidt. Vi blander os ikke imellem andre mennesker, så vi var mest på banerne og på hotellet. Fokusset er fysisk, up to date og om at ramme vores udtryk. Nu skal vi i gang, og vi har en masse kampe foran os. En kamp i morgen (mod FC Midtjylland) og en igen på lørdag (mod Brøndby IF), så nu skal vi bare have skruet op for det hele.” siger David Nielsen, som ikke varsler nogle gennemgående taktiske ændringer for De Hviie:

”Vi holder på det, vi arbejder med, og selvfølgelig arbejder vi også på, om vi kan lave et enkelt ’vrid’ eller to, men det er sådan set det”

Indtil videre i transfervinduet, har AGF sendt den tidligere angriber-reserve Nicklas Helenius til Silkeborg, og samtidig har de fået unge Alexander Ammitzbøll hjem fra norske Haugesund og hentet Mathias Jørgensen ind på en lejeaftale med købsoption. De to unge, nye angribere er dog væsentligt andre typer end nuværende førstevalg og anfører, Patrick Mortensen. Det er dog heller ikke noget, som vil medføre banebrydende, taktiske ændringer for AGF, ifølge David Nielsen.

”De kan begge hoppe ind. De har begge spillet på kanterne, men det er klart, at vi ser dem som frontangribere. De giver bare en anden dimension, at vi også får nogen der kan løbe lidt dybt fra spids.”

I morgen får AGF besøg af FC Midtjylland, og det bliver en vigtig træningskamp, hvor spillerne skal have minutter i benene.

”Vi får minutter i benene imod en god modstander. Så er det jo meget at se hvor hver spiller er henne 1 til 1”

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments