David Nielsen om bronzemedaljer med AGF: Stor tilfredsstillelse

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

I går aftes modtog David Nielsen og resten af AGF-staben, det endelige bevis på en fantastisk sæson med holdet. Bronzemedaljerne blev hængt om halsen på spillere, trænere og stab for første gang siden 1997.

 

Af Rasmus Thomsen

I går aftes var det anden gang i David Nielsens trænerkarriere, at han modtog en bronzemedalje. I 16/17 sæsonen førte cheftræneren sin tidligere klub, Lyngby BK til en tredjeplads i 3F Superligaen. I øvrigt med Bror Blume og Casper Højer Nielsen på holdet.

Morethanaclub.dk mødte David Nielsen efter gårsdagens kamp mod Brøndby IF. Vi spurgte cheftræneren om der var forskel på at vinde bronzemedaljer i Lyngby BK og AGF.

”Det er lidt det samme. Altså man kan sige i Lyngby kom vi som oprykkere og var underdogs hele vejen igennem og vandt bronzemedaljen. Det var superfedt at være med til.”

”Men det er næsten altid det nyeste du har vundet, der skinner mest. Det er bare helt naturligt. Men også specielt med den historik vi har her i klubben. Og med alle de spørgsmål der kom, da jeg kom ind og arbejdede her. Så det er jo en stor tilfredsstillelse for os, at vi står her i dag”.

AGF hentede David Nielsen til klubben tilbage  i 2017 kort tid efter, at han havde ført Lyngby frem til bronzen.

Inden tiden i Lyngby, havde David Nielsen været træner i norsk fodbold. I Norge nåede Nielsen bl.a. at have en periode som cheftræner i Strømsgodset inden han tog hjem til Danmark.

Ude fra set kunne bronzemedaljerne i AGF, godt ligne trænerkarrierens hidtidige højdepunkt for David Nielsen, hvilket han også selv medgiver.

”Det kan man sagtens sige. Jeg er rigtig glad for at gøre det her med en storklub som AGF”.

Selvom bronzemedaljerne blev udleveret i går, mangler AGF stadig én kamp i sæsonen.

På onsdag kommer OB på besøg, når Ceres Park kl. 20.00 danner rammen om sæsonens sidste kamp. Vinderen af kampen snupper den sidste plads til europæisk fodbold i næste sæson.

#KSDH

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments