David Nielsen om Martin Pusic: Han er en spot on spiller for os

4

Kl. 00.00 i nat lukkede transfervinduet, og det var dermed ikke længere muligt at hente nye spillere for de danske klubber.

Kl 00.25 tikkede der dog en pressemail ind fra AGF, der skrev, at de havde hentet Martin Pusic fra FC København på en fri transfer.

Martin Pusic der har skrevet under på en kontrakt der gælder den resterende del af sommeren, er købt ind og erstatning for Morten “Duncan” Rasmussen, som man valgte at sælge til den polske liga dagen forinden.

David Nielsen glæder sig over, at det er lykkedes at hente Martin Pusic, som han kalder en spot on spiller for AGF.

“Vi har ikke hentet Edinson Cavani. Vi har hentet en spiller, som i vores nuværende situation med den placering, vi har i tabellen, og den økonomi, vi har at arbejde med, er en spot on-spiller for os. Det her er den bedst mulige spiller til den bedste mulige pris af dem, der var på brættet”, udtaler cheftræneren til Stiften.dk

Sportschefen Peter “PC” Christiansen fortæller i samme artikel, hvorfor det indtil videre kun er blevet til et halvt år med Martin Pusic, der altså allerede nu kan forhandle med andre klubber om at tiltræde når hans kontrakt udløber i AGF.

“Hvis det her viser sig at være et fantastisk match, og han scorer sine mål, og er med til at gøre dem omkring ham bedre, er der ikke noget i vejen for at fortsætte den aftale. Vi gider ikke have en spiller, vi ikke kan se i klubben bagefter. Det kan vi med Martin Pusic. Han kan komme til at løfte overliggeren. Hans statistikker taler for sig selv. Men han skal selvfølgelig først bevise sit værd”, lyder det fra “PC” til Stiften.dk.

Hvad mener I om Martin Pusic? Er han det rette valg for AGF?

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
dengamle
3 år siden

David siger det ærlig og klar: den bedste de kunne få og PC følger op så må han bevise sit værd…

zcml
3 år siden

Mener ikke han er det rette valg for AGF, men som DN siger, var han nok det bedste valg i den givne situation.
Jubler ikke, men er heller ikke skuffet!

stjernen
3 år siden

Jeg er for en gangs skyld optimistisk omkring en AGF transfer. MP har vist sit værd i suppen og er i min optik en bedre spiller end tidligere rotationsspillere fra andre “bundklubber”. Ikke skidt at kunne hante fra FCK’s overskudslager, da de støvsuger superligaen for talent.

AGFVanloese
3 år siden

Så det DN skriver er vi henter Cavani hvis vi ikke rykker ned 🙂