David Nielsen: Det handler om at gøre de spillere bedre, som er her nu

Skrevet den 10. januar 2018 - 10:58 af
Foto: ritzau7Ernst van Norde

Det er efterhånden længe siden, at AGF tilhængerne har kunne slappe af i løbet af et transfervindue. Svingdøren har i løbet af de seneste år i den grad været turbolent, hvor spillere har forladt klubben og hvor mange nye er kommet til.

For første gang meget længe, tyder det dog på, at der kommer et yderst stille transfervindue, da både Peter “PC” Christiansen og David Nielsen allerede har meldt ud, at der nok ikke sker det helt store.

Et transfervindue er dog sjældent forudsigeligt, og derfor garanterer cheftræneren heller ikke, at der ikke kommer til at ske noget. Hans ønske er dog, at han vil arbejde på at gøre truppen stærkere, ved at få de nuværende spillere til at nå deres potentiale.

“Der kan selvfølgelig ske nogle ting i transfervinduet. Vi kan også miste nogle af de spillere, der har gjort det godt, og sådan er det altid på denne årstid. Men jeg holder fokus på at gøre de spillere, der er her, bedre. Det er det, det handler om”, lyder det fra David Nielsen til Bold.dk.

Der er heller ikke meget der tyder på, at Ruben Ligeon kommer til at blive en del af AGF truppen, selvom der ellers havde været snak om det.

“Men nu har vi set spilleren, og det kan være, han kommer tilbage og viser sig frem på et senere tidspunkt”, lyder det fra David Nielsen til bold.dkbanner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Vi hører alle de klassiske historier.

    – Spiller X Y Z har trænet ekstra godt i pausen.
    – Vi får spillet holdet godt sammen.
    – Vi har arbejdet godt med fundamentet i holdet…

    Altsammen varm luft. Godt pausen er kortere i år, for det er ulideligt at høre på.

Skriv et svar