David Nielsen før AaB: Angrebsspillet er vores styrke nu

0
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

Af Lukas Voergaard Jepsen

AGF tager Søndag turen nordpå, hvor AaB venter. En modstander GF sidste sæson havde svært ved at overkomme.

De rødstribede har formået at slå De Hviie i holdenes seneste tre møder, og David Nielsen er da også klar over den udfordring hans mandskab står overfor.

AaB er et hold vi har vundet over mange gange, og når man gør det finder de til sidst en måde at ramme dig på. Det er vores lod nu, de andre hold tager os meget seriøst. Vi har allerede set det her i sæsonen, med nye twists og forsøg på at ramme os.

Den nye sæson har budt på underholdning og fodbold, på et niveau sjældent set i Århus. Syv point, ni mål på 3 kampe er det hidtil blevet til. Mere bekymrende har det til tider været når GF skulle forsvare, men selvom det i alt er lykkedes modstanderhold at nette fem gange, vil David Nielsen ikke høre tale om at ændre spillestil.

Vi vil jo altid gerne undgå at give chancer væk, og vi kan godt lade være med at give mange chancer væk, men så tager vi bare en masse fra det angrebsspil som er blevet vores styrke nu.”

Noget af det der ifølge cheftræneren er skyld i at modstanderne har fået flere muligheder end i sidste sæson, er at hans hold er kommet tidligt foran i to ud af tre kampe.

Når vi hele tiden er foran, det gør, at vi afgiver noget af initiativet i kampen til vores modstander, det er dem der jagter og er opportunistiske. Det initiativ skal vi selvfølgelig kunne tage tilbage med at hvile på bolden, det kommer ikke til at ske. Hver gang vi har bolden, skal vi skabe chancer. Vi skal blive bedre til på de rigtige tidspunkter at tage lidt længere angreb, men vi må ikke miste den fremadrettethed vi har fået i vores spil.”

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments